Nízky hemoglobín u 5-ročného

11. júl 2024

Ahojte syn 5 ročný má hraničné hodnoty hemoglobínu doktor mu predpísal železo že to nie je také strašné ale ja už stresujem zas s nejakými rakovina mi alebo krvácaním skrytým. Máte niekto skusenosti? Je to normálne u detí? Inak na nohách sa mu podrobili také otlaky alebo písala som to tu ste mi povedali či to nemá pleseň nemôže to asi spolu súvisieť vsak

monillia
11. júl 2024

Celý život od dieťaťa mám nižšie hodnoty hemogloginu v minulosti sa to riešilo liekmi až posledných 10 r som na hematologii kontrolovana každých 6-12 mesiacov ,záleží ake boli posledné výsledky.Spravili mi komplet vyšetrenia vrátane kolonoskopie a na nič sa neprišlo. Takže sa vôbec neobávaj,nič to neznamená

autor
11. júl 2024

@monillia no len aby ja som doktorovi aj vravela že sa vie na brucho sťažovať že ho bolieva preto mu aj krv bral aj lebo je bledý dosť...ale doktor vravel že má hraničné výsledky predpísal maltofer, céčko a bkomplex

monillia
11. júl 2024

Brucho ho bolieva po nejakom konkretnom jedle? Môže mať problém s lepkom, ten zabraňuje vstrebavaniu železa.

autor
11. júl 2024

@monillia ja mám pocit že niekedy sa sťažuje aj keď sa len vody napije ono nie vždy povie alebo príde že ho bolí brucho a zrazu dobre či má len nejaký kŕč neviem muž má histaminovu a ja nesmiem laktózu. U nás nikto nie je anemicjy preto sa bojim