Ahojte, prosím o rady ak ste sa s tým niekto stretli. Samozrejme, s lekárkou som komunikovala. Malý chytil 6tu chorobu po troch dňoch horuciek, horúčky ustáli a na brušku, krku a tvári sa vyhádzal. Ten jeden deň bol bez horúčky, vyzeral že už je mu dobre, no následne v noci mal malý zasa veľmi nízku teplotu 35,2. V podstate sa to ťahá celý deň. Malého ohrievame, je viac naobliekany no teplotu má najviac 35,8 čo mi stále príde nižšia. Lekárka mi povedala že sa s tým stretávajú a mám malého ohrievať, lepšie obliecť. Samozrejme, zajtra ráno k lekárke pôjdem no chcela by som vedieť či sa s tým niekto stretol a za koľko dní to odznelo. Malý je stále taký spinkavy, rýchlo sa unaví, bez nálady. Ďakujem za odpovede.
@misicka_k je to v poriadku, moja dcéra prekonala šiestu chorobu pred pár mesiacmi a mala rovnako nižšiu teplotu. Ja som tu nízku teplotu neriešila, mala bola úplne v poriadku a keby som zbytočne nemerala či náhodou nemá opäť zvýšenú teplotu, čo samozrejme nemalá, ani by som nevedela že ju má nízku.
@silvia33_33
@koniarova
ja som merala lebo malý bol studený ako žabka v noci a plakal kvôli tomu. A keď som sa ho snažila zohriať pod dekou jedine sa potil strašne a celý bol studený. A za celú noc v podstate sa mi teplotu nepodarilo zvýšiť ani o kúsok.
Ďakujem za odpovede 🙂 som rada že to teda asi nie je až taký problém. Teraz to už u nás vyzerá že sa to začína upravovať do normálu. Dúfam teda, celkom ma to vyplašilo ešte som sa s tým nestretla že by teplota takto klesla.
Dajte si ho na seba koža na kožu a tak sa s nim zakryte, zarucene pomoze viac ako len deka.
Merali ste v konecniku?
Ako merias teplotu? Tiez by som si ho dala koza na kozu,to idealne reguluje teplotu..hlavne ziadne babusenie naobliekavanie a prikryvanie...neviem odkial si,u nas su stale horucavy,to by som si deti prehriala..ked je spoteny,neobliekaj ho viacej...
@anavixy
@tani777
áno merala som v konečníku. Máme aj bezdotykovy no to pre mňa nie je úplne dôveryhodné. Kontakt koža na kožu by určite pomohol viac ako deka. Dúfam že žiadne nabudúce nebude, no ak by náhodou určite to uprednostním pred deku. Ta vôbec nepomohla, iba sa malý hrozne potil.
Doktorka mi poradila viac ho obliekat cez deň, prípadne teplý kúpeľ. Našťastie už sa nám tá teplota upravila teraz navečer. 😉 Veľmi pekne ďakujem za rady.
@adari ahoj no nám tá nizka teplota trvala 2-3 dní po chorobe. Postupne sa ale zvyšovala a tretí deň už mal normálnu. Neviem či to u nás bude pravidlom no mali sme pred nedávnom dva dni teploty a tiež po chorobe sa deň-dva dával malému organizmus dokopy tiež mal 35,4. Doktorka mi nato len povedala že sa s touto reakciou stretávajú veľmi málo. Ale že to býva u detičiek. Telo sa snaží stále bojovať s teplotou aj keď ju už nemá a zato sa tak zníži ☺️
@silvia33_33 dobrý večer prosím koľko po chorobe vám trvala ta nižšia teplota ak si ešte spominate? Ďakujem
@misicka_k moji mali po chorobe,pri ktorej som znižovala teplotu,často 1,2 dni nižšiu.