Nízka teplota dieťaťa

adari
28. okt 2022

Ahojte. Moje dieťa má 6 chorobu. Začalo to vysokými teplotami a potom sa vychádzala lenže od včera ma nižšiu teplotu. 34,5 a dnes v noci mala 35,5 cez deň je to už lepšie. Primár na detskom odd povedal ze to je predávkovanie panadolom. Odtiaľ sme odišli keďže nič s dcérou nerobili a ani by neboli robili lebo dr sa s tým nestretli. Stalo sa vám to už niekomu ze dieťatko po chorobe alebo po liekoch takto reagovalo? A ako dlho to trvalo? Obvodnej som volala a ta ma už vystrašila ze bude treba aj neurologické vyšetrenie.

aliaray1
28. okt 2022

@adari ahoj ano, po ockovani mala nasa 6 mes horucky a aj znizenu teplotu. Trvalo to 3 dni, davali sme pod nu hrejivu deku a poriadne obliekli a zahrievali. Same odislo. Neviem kolko a ake lieky davate, ano paralen znizuje teplotu a mohol zrazit az prilis.

Je piatok, pred dusickami, urcite by som sla k pedi s tymto.

drake122
28. okt 2022

Obvodná je hlúpa, nie je to dôvod na neurologické vyšetrenie

adari
autor
28. okt 2022

@drake122 @aliaray1 boli sme s tym aj na detskom ale nič s malou nerobili ani infúzie naša obvodná začne pracovať v pondelok. To s tou neurologou povedala zastupujúca dr. A na neurológii keď som volala sa z toho smiali a ze ak ma už cez deň normálnu teplotu ze nemám stresovať. Ale veľmi mi nechce jesť...ledva do nej dám mlieko.

modro_zelena
25. mar 2024

@adari prosím ta je to dávnejšie ale ako to dopadlo? Opakovali sa vam ešte niekedy po chorobe take nízke teploty? U nás toeZ to iste, najprv vysoké horúčky zopár dni, terzz atb liečba a nízke teploty sle len večer, cez deň nemeriam priznám sa lebo mi nepríde studena ani horuca. Normálne teraz čo čítam rôzne diskusie a o sepse tak mi začalo lepiť.