Ahojte maminy,mate niektora skusenost so znizenou teplotou u dietata? Zistila som pred par tyzdnami ze dcera (7)mala teplotu 35,4...najprv som si myslela ze mam pokazeny teplomer ale o par dni sa to zopakovalo a tak som otestovala teplomer na celej rodine a vsetci sme mali medzi 36,4-36,8.Od vtedy jej meriavam pravidelne,bezne mava okolo 35,9-36,1 a ked ju boli hlava tak este menej,ta hlava ju bolieva teraz casto.Nemate s tym skusenosti? Zima jej nieje ale na dotyk je chladnejsia.
@michalllkkkaaa mala robene odbery v marci a bolo to ok,teraz mala zasa robene u imunologa ale este nemam vysledky.Na unavu sa stazuje a ta bolest hlavy...ju bolievala hlava iba pri chorobe ale poslednu dobu ju boli hocikedy:-\
Pre istotu to spomen lekarke, ale snad to nie je nic vazne. Ja mam odkedy si pamatam teplotu aj 33,5 max 35,5, ked som zdrava. Minule som mala 37,7 a myslela som, ze uz umriem.. Skratka spravna jasterica 🙂
@mummy01
moj drobec ma nizku teplotu od malicka, ja mavam tiez (zvycajne obaja pod 36). jemu pravidelne robievaju odbery z inych dovodov, ma ich o.k., nizka teplota u neho ani mna nijako nevadi.
ale ak ste to nemavali, a dcerka ma tazkosti, venovala by som tomu pozornost, min by som zacala u pediatra a vyziadala urobit aspon krvny obraz.
nema anemiu? ak sa jej stava, ze sa lahko unavi, aj ked vela pije boli ju hlava, moze mat anemiu a vtedy mozu byt aj studene koncatiny aj nizsia teplota...