Niečo účinné na imunitu 4-ročného dieťaťa

veroni1996
14. feb 2023

Ahojte poradte niečo ozaj účinné na imunitu pre 4 ročnú dcéru.

abriela
14. feb 2023

Lieky od lekára. Netúžim už čo bral syn pred nástupom do škôlky (ako 3 ročný), ale prvá liečba trvala 6 mesiacov. Po nástupe do škôlky, bol chorý až po 4 mesiacoch, čo považujem za úspech. Neskôr bral BRONCHO-VAXOM (liek obsahuje kmene baktérii), 3 mesačná liečba. Lieky bral prvý rok v škôlke, posledný rok v škôlke (pred nástupom do školy), prvý rok na ZŠ. Aj keď je alergik, detského lekára ani nenavštevujeme. Syn býva chorý cca 1x za 2 roky.

arianna25
15. feb 2023

Neviem či je to pravda, ale vraj každé dieťa reaguje inak na podpornú liečbu. Moja dcérka bravala pravidelne broncho vaxom, imunita sa zlepšila až v škole. Synček bral Luivac a vidím že lepšie. To sú na predpis. Uvidíme ešte ako mu to pôjde s imunitou. Doteraz ledva pochodil tri dni v škôlke, a po tejto kúre mi chodí aj tri týždne do škôlky. Kúru sme mali október a december.
Voľnopredajné mu dávam imuno glukan, céčko, dečko, teraz som mu dala aj propolisovu tinktúru.

julia204
15. feb 2023

@arianna25 u nas syn bronchovaxom uzival 3 roky pocas celej skolky k tomu C,D,B a vzdy ako sme zacali s kurou doniesol aj take choroby o ktorych som nepocula.. vydrzal 2 dni v skolke mesiac doma, den v skolke 3 tyzdne doma.. takto sme fungovali kym nenastupil do skoly, odvtedy je zdravy. Teraz dcerka to iste vydrzala september v skolke a odvtedy ten isty kolotoc..dobrali sme prvu davku bronchovaxom a dostala teploty. Mna uz ide trafit 🙁

stanislavicenka
15. feb 2023

@veroni1996 skus pozriet na nete Andreja Medveda, a jeho veci. A na FB je skupina zdrave dieta a mama, asi sa tak vola. Vediet ju vystudovana naturopatks Monika Koristekova.
A v podstate kazdy tvrdi to iste, treba ist na to formou zdraveho creva, 80%imunity je v crevach. Darmo kadejake oripravky a doplnky stravy, ked sa stravujete nezdravo.
Na imunoglukan, apodobnr nechutnosti by som sa vykaslala

simona20201309
15. feb 2023

Teraz napíšem len to, čo som počula nedávno od lekára. Netvrdím, že je to pravda. Vraj dieta si ma budovať imunitu prirodzene (vitamíny, čerstvý vzduch, pohyb, zdravý životný štýl proste) a dávať už od mala deťom nejaké lieky na podporu imunity nie je dobre.
Tak my to zatiaľ skúšame prirodzene. Radšej siaham po prírodných babskych receptoch. V okolí tiež pozorujem, že kamošky skúšajú kadečo a bezvýsledne.

simona20201309
15. feb 2023

@stanislavicenka moja kamoška kupujú všetko bio. Jej dieťa má 3,5r a ešte nemala v ústach žiadnu sladkosť. Doma pečie chlieb, dieťa všetko top zdravé, vyvážené, a mala je nonstop chorá. Moje deti jedia ovocie a zeleninu na kilá. Cukor minimum. A som z toho nestastna, ze aj tak stále riešime sople.
Začínam mať pocit, ze toto sa nedá absolútne ničím ovplyvniť. Podľa mňa už sa ani nedá robiť viac ako robím a aj tak každý druhý týždeň sople.

arianna25
15. feb 2023

@julia204 taký mám pocit ako keby nezaberali broncho vaxom. Skús sa opýtať na Luivac. U syna som teraz zbadala výsledok. Október a december bral ráno tabletku. Bol to boj lebo je to klasická tabletka mala okrúhla horká, no ale som prekvapená že je to lepšie. O týždeň ideme na kontrolu na imuno. Tiež mi chodil tri dni kolektív, dva týždne až mesiac doma.

arianna25
15. feb 2023

Kolegyna mi ešte odporučila oscilococcinum, že jej synovi to pomohlo. Je to homeopatikum, je to drahšie, ale dá sa kúpiť aj trojdňová dávka. Možno aj to skúsim potom na jar.

arianna25
15. feb 2023

Teraz mi po luivacu chodil syn aj tri týždne do škôlky, necelé 4, potom týždeň trochu sople, ale bol doma, a teraz chodí pekne klop klop už asi dva-tri týždne takže super. Uvidíme ešte časom

stanislavicenka
15. feb 2023

@simona20201309 ak je to iba sopel,tak je to v poriadku. Lekarka mojich deti hovori, a aj sa za to podpisala, ze dieta so soplom, obycajnym soplom, nie zltym, zelenym, patri do skolky. A ze to nie je choroba. Ak si detaky organizmus poradi s bacilmi soplikom, je to ok. Je to obrana. Ved aj kasel je obrana organizmu

simonettasimonova
15. feb 2023

@veroni1996 ovocie a zelenina žiadna chémia z lekárne toto ani ja nemusím a deťom vôbec