Niečo podobné ako je Stoptussin

9. máj 2023

Prosím vás, existuje niečo podobne účinne ako tento sirup? Alebo ako ho podávate deťom? Chuti hnusne, a syn ho zakaždým skoro cely vypľuje keď mu ho dám ..

zorkahorka
9. máj 2023

Daj mu ho hned niecim zapit. Moj 6rocny syn si takto zvykol aj na rybi olej.. a to je iny hnus 😣

autor
9. máj 2023

@zorkahorka aj to som skúšala ale bieda .. čosi sa do neho dostane ale viac vypľuje ..

vaneska
9. máj 2023

Tussin je mozno miernejsi chutou, skus kvapky. Ja malej kvapkam do dzusu a zvlada to lepsie ako stoptussin

eeffka
9. máj 2023

Bohuzial stoptussin je najucinejsi, az taky hnusny nie je, atb v sirupoch su ovela hnusnejsie

nika_val
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nevenka
9. máj 2023

@vaneska lenze Tussin obsahuje iba tlmiacu zlozku a Stoptussin aj tu, co riedi hlieny. Ale pravdu mas v tom, ze radsej kvapky ako sirup, neviem teraz presne davkovanie, ale nasim 9 a 7 rocnym stale davam tusim podla vahy cca 14 kvapiek a to sa da zakamuflovat. I ked nasi vychliapu vsetko 🤭.

majlo1234
9. máj 2023

Stoptussin je taky zvlastny hybrid, na jednej strane ma tlmit kasel a na druhej riedi hlien a zvysuje jeho produkciu, vybrala by som si sirup bud na produktivny alebo sichy kasel, podla toho, akym trpi, u nas fici hlavne mucosóvan, alebo potom cinulovy sirup