Prosím vás, existuje niečo podobne účinne ako tento sirup? Alebo ako ho podávate deťom? Chuti hnusne, a syn ho zakaždým skoro cely vypľuje keď mu ho dám ..
@zorkahorka aj to som skúšala ale bieda .. čosi sa do neho dostane ale viac vypľuje ..
Tussin je mozno miernejsi chutou, skus kvapky. Ja malej kvapkam do dzusu a zvlada to lepsie ako stoptussin
Bohuzial stoptussin je najucinejsi, az taky hnusny nie je, atb v sirupoch su ovela hnusnejsie
@vaneska lenze Tussin obsahuje iba tlmiacu zlozku a Stoptussin aj tu, co riedi hlieny. Ale pravdu mas v tom, ze radsej kvapky ako sirup, neviem teraz presne davkovanie, ale nasim 9 a 7 rocnym stale davam tusim podla vahy cca 14 kvapiek a to sa da zakamuflovat. I ked nasi vychliapu vsetko 🤭.
Stoptussin je taky zvlastny hybrid, na jednej strane ma tlmit kasel a na druhej riedi hlien a zvysuje jeho produkciu, vybrala by som si sirup bud na produktivny alebo sichy kasel, podla toho, akym trpi, u nas fici hlavne mucosóvan, alebo potom cinulovy sirup
Daj mu ho hned niecim zapit. Moj 6rocny syn si takto zvykol aj na rybi olej.. a to je iny hnus 😣