Ahojte žienky, syn 6 rokov mi kašle hlavne v noci v spánku. Dávam mu stoptusin, cez deň ani tak ne kašle ale v spánku večer dosť,. Dávala som mu fenistil kvapky ale už nemá a Dr nám ich už tak skoro nepredpise. Tak niečo z lekárne bez predpisu aby sa mu aj lepšie spinkalo aj ze mu to zmierni ten kašeľ v noci. Mate nejake skúsenosti? Ďakujem
@julianka312
Ahoj, nám pomohol zazvorovy obklad:
@julianka312 ja davam dithiaden fenistil nam nikdy nezaberal otvoriť oknk dokoran ked kasle dat k posteli rozkrajanu cibulu.,..lieky na kasel(sirup kvapky) podať len do 16hod max zalezi aky kasel ak hlieny tak prospan alebo stoptussin
Skus ešte kvapky tussin. Tie mojim detom na drazdivy kasel v noci zaberaju
Určite antihistaminikum. Nejaké sa dajú kúpiť aj bez predpisu.
@julianka312 skus Hedelix,a bravčovú,husaciu alebo jazvečiu(dostaneš v lekárni)masť prikladať na priedušky hlavne na noc,uvoľnia sa hlieny a prestane dusiť kašeľ.
Môj syn večer mal tiež hrozný kašeľ, dusilo ho...natreli sme jazvečiu masť- 100% domácu a ozaj ani raz nezakaslal do rana
@julianka312 keď nič nezaberá tak Paxeladine a zodac.
Keď uprostred noci začne mať dusivy kašeľ kedy podate resp ako podať liek na tlmenie? Aj stoptussin aj tussin sa má riedit aspoň so 100ml vody
@julianka312 zodac didiaden ale neviem či sú na predpis asi hej 🥲