Ahojte, poraďte niečo na imunitu pre dieťa ( 2r. 8mes. presne 😁 ) .
Len týždeň vydrží v škôlke a potom dva týždne sme doma.
Cevitko a vit. decko davam.
Betaglukan, Imunoglukan alebo Kolostrum.
@zuzkaa1991 A koľko to bude trvať 😬
@joesvk Ďakujem
Nechcem ta sklamat ale mam 5 rocneho a takto fungujeme stale 😩. Nic nam nefunguje a ver ze sme vyskusali vsetko.pokial budu rodicia nosit chore deti do skolky, nepomozes si nijako…
Moja ma 5.5r 🤣a je to lepsie aj vďaka tomu co som sa branila 3roky v auguste jej vybrali nosne mandle....a pekne vydrzala az.do novembra len sme akurát schytali covid resp.mame.po.nom uz....a zacala.ako 2.5r do.skolky
Ale moja viac menej mala problém s nosom ze vkuse mala.upchaty nebola velmi chora antibiotika brala mozno raz dvakrát do roka
Úprimne všetky vitamíny môžu ísť do čerta, ja som ich už prestala kupovať , môj syn má síce 8 a s dvojročným to je samozrejme trocha ťažšie ale ja som za pohyb a čerstvý vzduch...tiež sme boli chorlavejší pred dvoma troma rokmi ale donútila som sa aby mal syn pohyb na čerstvom vzduchu a doma neprekurujem byt.
Kľudne mi napíš 😉
U nás jednoznačne Vitaactiv z firmy LR, u staršieho už aj Colostrum. Vyskúšala som toho kopu, aj tak som sa stále vrátila k LR.
Za nas imunoglukan
Za 3 roky sol vyskusala vsetko mozne 🙈🙈nam.nic nezabralo a to som.davala.aj drahe produkty....len musi fakt kazde dieta s tym prejst nasa vydrzala 1 a 2 dni🙈