Niečo na imunitu pre deti

20. nov 2023

Ahojte, poraďte niečo na imunitu pre dieťa ( 2r. 8mes. presne 😁 ) .
Len týždeň vydrží v škôlke a potom dva týždne sme doma.
Cevitko a vit. decko davam.

zuzkaa1991
20. nov 2023

Za 3 roky sol vyskusala vsetko mozne 🙈🙈nam.nic nezabralo a to som.davala.aj drahe produkty....len musi fakt kazde dieta s tym prejst nasa vydrzala 1 a 2 dni🙈

joesvk
20. nov 2023

Betaglukan, Imunoglukan alebo Kolostrum.

autor
20. nov 2023

@zuzkaa1991 A koľko to bude trvať 😬

autor
20. nov 2023

@joesvk Ďakujem

renatka100
20. nov 2023

Nechcem ta sklamat ale mam 5 rocneho a takto fungujeme stale 😩. Nic nam nefunguje a ver ze sme vyskusali vsetko.pokial budu rodicia nosit chore deti do skolky, nepomozes si nijako…

vakatko
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zuzkaa1991
20. nov 2023

Moja ma 5.5r 🤣a je to lepsie aj vďaka tomu co som sa branila 3roky v auguste jej vybrali nosne mandle....a pekne vydrzala az.do novembra len sme akurát schytali covid resp.mame.po.nom uz....a zacala.ako 2.5r do.skolky
Ale moja viac menej mala problém s nosom ze vkuse mala.upchaty nebola velmi chora antibiotika brala mozno raz dvakrát do roka

misters
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
pkgirl30
21. nov 2023

Úprimne všetky vitamíny môžu ísť do čerta, ja som ich už prestala kupovať , môj syn má síce 8 a s dvojročným to je samozrejme trocha ťažšie ale ja som za pohyb a čerstvý vzduch...tiež sme boli chorlavejší pred dvoma troma rokmi ale donútila som sa aby mal syn pohyb na čerstvom vzduchu a doma neprekurujem byt.

arasidka123
21. nov 2023

Kľudne mi napíš 😉

leni72
16. mar 2024

U nás jednoznačne Vitaactiv z firmy LR, u staršieho už aj Colostrum. Vyskúšala som toho kopu, aj tak som sa stále vrátila k LR.

normab
16. mar 2024

Za nas imunoglukan