Niečo na imunitu pre 5-ročného syna

kaja502
19. júl 2022

Dobry den viete mi poradit nieco na imunitu moj syn ma 5 rokov a kazdy druhy tyzden je chory uz som kadejake sirupy vyskusala a nezabrali...Mali sme ist na vybratie mandli teraz v piatok ale zrusili operaciu :/vdaka

riskoh
19. júl 2022

Nám vybratie nosnej mandle veľmi pomohlo,samozrejme sa to ukázalo tak do roka,predtým vydržal najviac 2-4dni v ms,žiadne sirupy a tablety na imunitu namnepomohli,treba dopovať hlavne sezónnym ovocím,byť vonku,otuzovat a ak sa to nezlepšuje navštíviť imunológa.....synovi veľmi pomáha pobyt pri mori

kaja502
autor
19. júl 2022

@riskoh no my sme mali ist teraz piatok a predchvilou volali ze kvoli cowidu zrusili som s toho uz na nervy uz nam to rok odkladaju ,dakujem za radu mi tiez tak tyzden v skolke dva tyzdne doma dookola je chory..ovocie mi zje malo ma rad len jablko banan tazko s nim :/dakujem za rady :/

fiafia
19. júl 2022

@kaja502 ako keby som čítala o dcére. Má 5,5. Je to zúfalstvo, niekedy beznádej a už aj zlosť. Dakedy by som kričala od zlosti. Toľko sirupov,liekov,inhalator, čistička vzduchu nič nepomáha. Poradiť neviem no zažívam to isté

mery98
19. júl 2022

@kaja502 ahoj, my sme na tom podobne so synom ako ty, aj vyberanie mandli nam odporucili, este orl skusa nasonex ci mu nepomôže na tie mandle a inak asi uz iba zakrok. Teraz som skusila nasadit Bactoral, je to orálne probiotikum, nieco na sposob rinogerminy len nie do nosa, cmula sa a malemu to chuti, tak skus pozriet. Abo potom tu rinogerminu, to sme my zatial neskusali bo náš malý neznáša keď ho to štípe pri kvapkach v nose, tak zatiaľ skúšam toto a možno časom ho zlomim aj na ňu.

fiafia
19. júl 2022

@mery98 nasonex je dobrý, pomáha takmer hneď .no u nás by ho musela pri každej chorobe a kortikoidy dávať stále nechcem. Držím palce aby niečo zabralo

sejan
19. júl 2022

@kaja502 ahoj nám na imunitu pomohli prepeličie vajíčka,ako vyzerá ,že srandujem ale ozaj.Davala som synovi dve denne varené.Lepsie by bolo keby si ich dá surové ale to nedal.Dalo by sa v smotie ale na to my moc nie sme.

01matrioska
19. júl 2022

Narosan cucoriedkovy sirup je výborný na posilnenie imunity

kaja502
autor
19. júl 2022

@fiafia hej dneska len hnev mam s toho
furt nam to prekladaju a mna to uz nebavi dookola sirupy doma furt hrozne nieco a v novembri to sa nedostane pretoze jz teraz sa zacinaju plnit nemocnice a neviem co bude v novembri

kaja502
autor
19. júl 2022

@mery98 hm no asi sa na tu operaciu nedostane ten maly nikdy cakam uz rok na zakrok ,dakujem za radu som zufala uz :/

kaja502
autor
19. júl 2022

@fiafia nasonex davam a ten mu vzdy zabere Takze stale mu ho davam

merrymajer
20. júl 2022

@kaja502 moja mala bola veľmi veľa chorá, či v škôlke tak aj v škole... Aj zväčšené mandle, stále huhňala no nervy, ako aj vy... Nepomáhalo nám nič. Tak nakoniec sme nasadili propolisove tablety, aloe vera gél a cesnak v tablete a už len toto používam sirupy už vôbec nekupujem. Keď vidím, že na ňu niečo ide šupnem propolis 3x za deň a je to.... Snáď nájdete niečo čo aj vám pomôže, ale stále je lepšie niečo z prírody ako chemicky upravené, možno aj ten sirup čučoriedkovy, vitamíny C/D /zinok... Držím palce 😉