Ahojte zeny moj syn je stale chory posledny mesiac uz 3 krat prosim poradte my nieco dobre na imunitu dam aj 100 eur za vytaminy len nech sa to zlepsi citala som ze colostrum je dobre ake mate skusenosti ? Chlapec ma 3 roky
@anna12399 ja colostrum určite odporúčam, len hľadaj ozaj colostrum - bez konzervantov, umelých prísad
Rakytnikový kompót 👍👍
My skusame aktualne colostrum presne ako pisu vyssie...jedine 100% bez konzervantov a prisad je z LR lenze je drahe ako fras za 3 flasticky som dala 90 eur s tym ze jedna je na tyzden ked je dieta chore ked je ok vydrzi cca 12-15 dni
@marlent teraz sa dá ešte lacnejšie kúpiť. Spolupracujem s LR
@vikinka292 teraz je akcia myslim za nejakych 70 som ovjednavala teraz
@marlent áno na registráciu
@vikinka292 ano tak 🙂
netreba dávať veľa peňazí za vitamíny a tak podobne, u nás len vitamín D a C a teda problémy nemáme, Dáška je zdravá, šťastná, plná energie, céčko kupujem Cebion, sú to kvapky, čiže jednoduché dávkovanie 🙂
@barborkabar mas stastie u mojho toto zial nefunguje.a to papa zeleninu ovocie na kila co sa da papa surove takze vsetky vitaminy uchovane.
Od narodenia je vonku kazdy jeden den (s vynimkou ked je chory samozrejme) vonku ma neho nedavam pozor ci sa uspini alebo zablati.
Vzdy je obleceny primerane.
A aj tak je nonstop chory 😩
joj len nevymyslaj s nejakym LR a podobne. Su to predrazene veci neskutocne. U nas v skole velice druzinarka ponukala a kazdemu rozpravala, ze jej mala len od LR vitaminy a kolostrum a neviem co a pritom mala velmi casto OCR. Takze keby to bol taky zazrak, na 100% by to kupoval kazdy a ziadne dieta by nebolo chore a skolky plne........
@marlent presne - to dieta jednoducho v urcitom veku je nachylnejsie na infekty. Lepsie to bude az v skole kedy deti neolizuju hracky a nepodavaju si ich navzajom, nekychaju si priamo do tvare a nespia v jednej miestnosti. Mozes dat aj mesacne 2.000e za vitaminy ale ked ma byt chore tak bude. Tak to proste je.........materska by mala byt az do nastupu do skoly.
@zuzikak ja som teda prave za to lr dala sialene peniaze lebo neviem uz co...idem skocit z okna ked ho pocujem zakaslat fakt uz mam chut si mozog z toho vystrelit...
Ale ako decko som mala presne to iste ako moj maly. Ba podla toho co som si citala svoju kartu tak este horsie a presne ako pises na skole akoby utalo a vymeskane hodiny som mala len ked som sla k zubarovi...a ostalo to tak do dnes ze chora byvam vynimocne - raz za 3-4 roky a to tiez len silnejsia nadcha...ale teda nervy mam uz fakt v r.ti z toho
@desore Super, ze ti ucitelky vyslu v ustrety, ale mna ozaj vytaca fakt, ze su chore deti v skolke. My mame ten isty problem, kym syncek nechodil so skolky, bol chory 1-2x do roka, teraz po nastupe do skolky bol 2 sni v skolke a 2 tyzdne doma, nastupil na 9 dni a opat chory. Mamicky (cest vynimkam) davaju do skolky chore deti (so soplom a kaslom) a moj maly je den na to chory. Chore dieta nema co v skolke robit, a reci typu: ved ma len soplik, ma vedia rozhodit. U niektorych deti je to mozno "zalezitost" na 3-4 dni, my to stastie zial nemame a zo soplikov su 3 dnove teploty nad 38C, inhalovanie, soluxovanie a kasel na 2 tyzdne, nehovoriac o tom, ze sa nakazi cela rodina 😔Ja byt ucitelka v MS, rano chore dieta do skolky nevezmem.
Presne len nie LR kravina co nezabera, len ten co s tym robi ta presvedci o comkolvek, kedze ma z toho zarobene, kolostrum su vyhodene peniaze, ja som skusila na imunitu vsetko a nezabralo nic, proste, ked raz su bacile a chore deti v skolke mozes dat aj 500 euro na doplnky nepomoze to
@majka1231990 kde sa to dá kúpiť?
Dobrý deň, švajčiarska spoločnosť nahrin vyrába viac druhov prípravkov na bylinnej báze na podporu imunity. Spomeniem narosan sirup čučoriedkový, ktorý je asi top. Nájdu sa však aj vitamíny vo forme kapsúl. V prípade záujmu o poradenstvo a prehľad výrobkov ma kľudne kontaktujte, rada pomôžem. Pekný deň.
A predtym byval ako casto chory ? Bezne prechladnutia, ci aj teploty ? Chripka ? Angina ? Osobne kolostrum nepoznam. Tym je ze uz 3x chory za mesiac je mozne, ze nebol predtym dobre dolieceny. Ak chodi do kolektivu, je mozne, ze bude patrit medzi deti, ktore budu viac doma ako v skolke. Vyrastie z toho. Skus kupit hlavne jednozlozkove vitaminy (nie multi balenia) a davkovat podla potreby. Idealne samostatny vit. c (ak mozem odporucit tak praskovy z DM drogerie), potom pre dieta je potrebny vit. D hlavne od jesene do jari, a ak mava herpesy tak vit. B. Mnohym pomaha kaloba ale vysledky budu viditelne tak o 2 mesiace uzivania. Inak verim, ze ma dostatok cerstveho ovocia, zeleniny, do cajiku med na miesto cukru, co najviac chodit von (aj so soplom pokial nie je nervozny od bolesti alebo nema teplotu). Pomalicky otuzovat. Ak by chorobnost bola extrem (zalezi od toho ako chory a ako dlho) je lepsie riesit s pediatrickou. Ta vie poslat potom na imunologiu. Zatial skus takto a uvidis ako bude syn reagovat.