Nezostúpený semenník u 11-ročného

lilko123
5. sep 2024

Ahojte chcem sa spýtať alebo ak by ste mi mohli poradiť mam 11rocneho syna,ktorý má jeden semennik vyssie ako ten druhy pred niekoľkými rokmi mu to nás obvodný pozeral a povedal ze nutné operačné to riesit že mu to skúsia presunúť dole aj sa tak stalo. Vydržalo to až do dnešného dňa ma ho zase hore. Zajtra s nim idem k lekárovi nech sa na to pozrie je nutná operacia ? Ďakujem za rady

anjelicek26
5. sep 2024

No ak sa mu posunul zo vcera do dnes, tak varovne kontrolky...idete rovno k urologovi ako urgent predpokladam. Operacia ano-nie povie on...ale nema tam hore co robit...

petko81
5. sep 2024

@lilko123 kamoška mala so svojim tiez taký problém,a musiel na operáciu a už ma 3 roky po a už je všetko v poriadku

lilko123
autor
7. sep 2024

Boli sme u obvodného lekára a ten nám povedal ze je to normálne ze jeden semennik býva vyssie ako druhý neposlal nás nikam ze sa nemám čoho báť hmatal mu aj podbruskom ci nemá bolesti a nemá chvalabohu. Ale aj tak sa bojím lebo stále tak cudne chodi ako keby mu to zavadzalo

anjelicek26
7. sep 2024

@lilko123 obvodny neni zrovna urolog a bolesti ma stale, aj ked len pri chodzi 🙄

lentilka78
7. sep 2024

@lilko123 určite sa nedajte odbiť!!! 🙈... Treba to riešiť, keď aj operačne. V minulosti sa to až tak neriešilo, môjmu bratrancovi zistili na prehliadke asi v 10 rokoch ze ma slabo zostupene semenniky oba, riešilo sa to v priebehu asi mesiaca operačne, ale chalan je dnes dospelý, má po 30 a je úplne neplodny, pobehal aj s manželkou kopu lekárov, aj naj odborníka v Prahe, ktorý mu vysvetlil ze proste tým ze mal semenniky vyssie ako mali byť, mu teplo tela zabilo všetky bunky z ktorých sa tvoria spermie.
Nechcem strašiť, ale najvyšší čas aby ste sa pýtali k urologovi

juliana4755
Odpoveď bola odstránená
Zobraz