Ahojte chcem sa spýtať alebo ak by ste mi mohli poradiť mam 11rocneho syna,ktorý má jeden semennik vyssie ako ten druhy pred niekoľkými rokmi mu to nás obvodný pozeral a povedal ze nutné operačné to riesit že mu to skúsia presunúť dole aj sa tak stalo. Vydržalo to až do dnešného dňa ma ho zase hore. Zajtra s nim idem k lekárovi nech sa na to pozrie je nutná operacia ? Ďakujem za rady
Boli sme u obvodného lekára a ten nám povedal ze je to normálne ze jeden semennik býva vyssie ako druhý neposlal nás nikam ze sa nemám čoho báť hmatal mu aj podbruskom ci nemá bolesti a nemá chvalabohu. Ale aj tak sa bojím lebo stále tak cudne chodi ako keby mu to zavadzalo
@lilko123 obvodny neni zrovna urolog a bolesti ma stale, aj ked len pri chodzi 🙄
@lilko123 určite sa nedajte odbiť!!! 🙈... Treba to riešiť, keď aj operačne. V minulosti sa to až tak neriešilo, môjmu bratrancovi zistili na prehliadke asi v 10 rokoch ze ma slabo zostupene semenniky oba, riešilo sa to v priebehu asi mesiaca operačne, ale chalan je dnes dospelý, má po 30 a je úplne neplodny, pobehal aj s manželkou kopu lekárov, aj naj odborníka v Prahe, ktorý mu vysvetlil ze proste tým ze mal semenniky vyssie ako mali byť, mu teplo tela zabilo všetky bunky z ktorých sa tvoria spermie.
Nechcem strašiť, ale najvyšší čas aby ste sa pýtali k urologovi
No ak sa mu posunul zo vcera do dnes, tak varovne kontrolky...idete rovno k urologovi ako urgent predpokladam. Operacia ano-nie povie on...ale nema tam hore co robit...