Nezostúpený semeník u 6-mesačného. Kam na operáciu?

deya123
22. aug 2022

Ahojte, prosím Vás, viete mi poradiť kam na operáciu s jeden a pol ročným chlapčekom (stiahnutie nezostúpeného semeníka do mieška). My máne odporúčanie do Michaloviec (primár Polak), ale bola by som vďačná za každú radu, recenziu, postreh v rámci celého Slovenska súkromnú/štátnu nemocnicu. Ďakujem pekne za odpovede.

ursula22
22. aug 2022

detstká urologia Kramáre

zuz1177
23. aug 2022

@deya123 nas caka buduci tyzden tato operacia v ba na kramaroch, tak vam mozem potom dat vediet ako to tam islo. Cakacia doba na termin operacie je tam 4-5 mesiacov

deya123
autor
23. aug 2022

@zuz1177 ďakujem to by bolo skvele 😊 a držím silno prsty nech to zvládnete čo najlepšie 😊🍀

zuz1177
2. sep 2022

@deya123 tak operaciu na Kramaroch mame za sebou a celkovo som spokojna. Vsetko dobre prebehlo, je tam super personal - velmi dobre a mile sestricky a lekari fakt odbornici. Jedina nevyhoda je, ze toho maju naozaj vela a teda vacsinou ovela tazsie a zlozitejsie pripady - preto je tam dlha cakacia doba na operaciu a oddelenie bolo uplne plne. Ak mas nejake otazky kludne pis spravu.

lusal
9. jan 2023

@zuz1177 dobry den, prosim boli ste pred operaciou na anesteziologickom vysetreni, alebo robili anesteziologicke vysetrenie ked vas prijali? dakujem, lucia

zuz1177
10. jan 2023

@lusal anesteziologicke vysetrenie robili pred operaciou ked nas priali do nemocnice. Pred tym ako sme isli do nemocnice sme mali vybavene iba predoperacne vysetrenie u nasej pediatricky.

sisi550
19. mar 2023

@deya123 zdravím boli ste nakoniec v Michalovciach? My tam ideme dnes ...aký bol priebeh hospitalizácie zákroku atd? Ako dlho ste tam boli dakujem