Nezostúpený semeník

juliastrakovave
21. nov 2022

Ahojte mamičky, viem, že je tu veľa takých diskusií ale idem sa pýtať aký je postup a čo všetko nás čaká. Vo štvrtok ideme s malým do Ba má nezostupný semeník po absolvovaní vyšetrenia tu u nás v nemocnici nás poslali tam. Čiže moja otázka znie aký je postup, na čo sa mám pripraviť a také. Obávam sa toho ale to ma isto chápate ako každá mama sa bojí o svoje dieťa. Malý bude mať v marci 3 roky. Začína už stresovať a to nás čaká len vyšetrenie. Nepoznám nikoho v okolí kto by také absolvoval čiže za každú radu, skúsenosť vopred ďakujem a budem vďačná.

kaktusik007
21. nov 2022

@juliastrakovave vsak ides iba na kontrolu. Ak rozhodnu, maly podstupi operaciu. Vajko uviazu, aby nevystupovalo hore, a hotovo.

Potom este par kontrol, ci zoperovali dobre.

A finito.

juliastrakovave
autor
21. nov 2022

@kaktusik007 však áno ale na kontrole tu u nás semeník pozerali cez sono a teda nachádza sa v dutine brušnej aspoň tak nám pán doktor povedal... Mňa skôr zaujíma ten postup ak by bolo treba operácia ako a čo. Ďakujem

mmoonna
21. nov 2022

@juliastrakovave môj syn bol práve v takomto veku. Prišli sme ráno, zoperovali ho a večer domov. Akurát,keď sa prebral z narkózy,tak bol dosť zúrivý. Dali mu čipku a už bol o.k. Po operácii hralo vajko všetkými možnými farbami

juliastrakovave
autor
21. nov 2022

@mmoonna ďakujem za odpoveď ešte sa vás opýtať ako dlho trvala operácia?

kaktusik007
21. nov 2022

@mmoonna aj moj reagoval zurivo po anesteze
@juliastrakovave bude treba operacia, ak nezostupil doteraz, uz je miziva sanca ze zostupi.

mmoonna
21. nov 2022

@juliastrakovave no nám okrem nezostupeného vajka zároveň operovali aj zrastenú predkožku a tak to trvalo myslím že do hodiny.

juliastrakovave
autor
21. nov 2022

@kaktusik007
@mmoonna ďakujem dievčatá. Tak našťastie predkozka ide dole u nás ale je to boj veľký keď ho umývam. Tak uvidíme čo a ako vo štvrtok a ešte kde vás operovali? My ideme na vyšetrenie do detskej fakultnej myslím že to je na ten Limbová ulica. Ak si dobre pamätám

kaktusik007
21. nov 2022
mmoonna
21. nov 2022
kythos21
22. nov 2022

@juliastrakovave operovali na v juli na Kramároch
Kľudne mi napíšte ss

melonik7
23. nov 2022

@juliastrakovave ahoj..riesili sme to so starsim (2x operacia), prvou operaciou neslo uplne dole, druhou operaciou sa zasa ho o kusok podarilo posunut ale stale nie do mieska. Tretia operacia mala znamenat bud uspech alebo vybratie semennika. Riesilo sa to cez Kramare - jednodnova chirurgia