Ahojte mamičky, viem, že je tu veľa takých diskusií ale idem sa pýtať aký je postup a čo všetko nás čaká. Vo štvrtok ideme s malým do Ba má nezostupný semeník po absolvovaní vyšetrenia tu u nás v nemocnici nás poslali tam. Čiže moja otázka znie aký je postup, na čo sa mám pripraviť a také. Obávam sa toho ale to ma isto chápate ako každá mama sa bojí o svoje dieťa. Malý bude mať v marci 3 roky. Začína už stresovať a to nás čaká len vyšetrenie. Nepoznám nikoho v okolí kto by také absolvoval čiže za každú radu, skúsenosť vopred ďakujem a budem vďačná.
@kaktusik007 však áno ale na kontrole tu u nás semeník pozerali cez sono a teda nachádza sa v dutine brušnej aspoň tak nám pán doktor povedal... Mňa skôr zaujíma ten postup ak by bolo treba operácia ako a čo. Ďakujem
@juliastrakovave môj syn bol práve v takomto veku. Prišli sme ráno, zoperovali ho a večer domov. Akurát,keď sa prebral z narkózy,tak bol dosť zúrivý. Dali mu čipku a už bol o.k. Po operácii hralo vajko všetkými možnými farbami
@mmoonna ďakujem za odpoveď ešte sa vás opýtať ako dlho trvala operácia?
@mmoonna aj moj reagoval zurivo po anesteze
@juliastrakovave bude treba operacia, ak nezostupil doteraz, uz je miziva sanca ze zostupi.
@juliastrakovave no nám okrem nezostupeného vajka zároveň operovali aj zrastenú predkožku a tak to trvalo myslím že do hodiny.
@kaktusik007
@mmoonna ďakujem dievčatá. Tak našťastie predkozka ide dole u nás ale je to boj veľký keď ho umývam. Tak uvidíme čo a ako vo štvrtok a ešte kde vás operovali? My ideme na vyšetrenie do detskej fakultnej myslím že to je na ten Limbová ulica. Ak si dobre pamätám
@juliastrakovave kramare
@juliastrakovave Martin
@juliastrakovave operovali na v juli na Kramároch
Kľudne mi napíšte ss
@juliastrakovave ahoj..riesili sme to so starsim (2x operacia), prvou operaciou neslo uplne dole, druhou operaciou sa zasa ho o kusok podarilo posunut ale stale nie do mieska. Tretia operacia mala znamenat bud uspech alebo vybratie semennika. Riesilo sa to cez Kramare - jednodnova chirurgia
@juliastrakovave vsak ides iba na kontrolu. Ak rozhodnu, maly podstupi operaciu. Vajko uviazu, aby nevystupovalo hore, a hotovo.
Potom este par kontrol, ci zoperovali dobre.
A finito.