Nezostúpené vajíčko a operácia

babulka1978
14. apr 2014

Máte niekto skusenosti? Sme sledovaný u chirurga, syn ma 10 mesiacov, a vraj v jednom roku by to malo ist pod noz..máte niekto skusenosti? Ako dlho trvá hospitalizacia, operacia, rekonvalescencia....mam z toho dost strach, tak uvitam akekolvek rady a skusenosti.

anetkaadamko
14. apr 2014

moja kamarátka bola min. týždeň...................boli tam 3 dni..............malý mal 2 roky a 8 mesiacov....................ešte je to všetko také čerstvé, všetko ho bolí, však uvidia ...........ale hádam bude dobre......

stefka33
14. apr 2014

@babulka1978 Boli sme na tom keď mal rok a pol. Každé dieťa to zrejme znáša inak. Môj bol v pohode. Boli sme tri dni. Povedali nám že to bude trvať asi hodinu a dačo, ale trvalo to vyše dvoch hodín. Potom som s ním išla na JIS-ku, kde chrápal ako zarezaný tri hodiny. Sestričky len chodili pozerať či žije, že je tak ticho. 🙂 Po operácii zvyšok pobytu väčšinou prespal. Lieky proti bolesti dostal len raz po operácii a vôbec nevyzeral, že by ho dačo bolelo. Väčšinou robia dva rezy - jeden na miešku a jeden v slabine. Tak na dva tri stehy. Inak upozorňujem ťa, že ho treba učiť na nočníček, teda aspoň ja som dostala poriadne vynadané, že som ho to neučila. Mne to prišlo skoro v tomto veku. Vraj by sa to lepšie hojilo, keby nemal plienku mi vraveli, ale jemu sa to zahojilo aj v plienke raz dva. Jazvičky ostali teraz po rokoch len veľmi ťažko rozoznateľné.

babulka1978
autor
14. apr 2014

@stefka33 tak ste to celkom fajn zvládli 🙂 na nočník?? Tak to asi do operacie nezvladneme....a kde vas operovali?