Ahojte. Prosim vas, tie mamicky, ktore davate um, ako si polohujete babo, aby nieco spapalo?? My akonahle zacneme jest, spusti vresky a ide aj hodinu. Ked sa zobudi, vidim, ze je hladna, pocvicime, pomasirujeme brusko, no aj tak.. dufam, ze po tretom mesiaci to fakt prejde ☹
@limetka69 my sme mali sabsimplex a aj zaberal, ale to sme boli ešte v nemocnici (mesiac, máme zdravotné problémy) a tak sa mi zdá, že si na to jej bruško zvyklo a už nezaberajú, zmenili sme na espumisan a stále nič, zajtra kúpim ešte biocalm, ževraj tie sú tiež dobré a uvidíme. s kakaním má problém, na to som skúsila už asi všetko, teda okrem slivkového odvaru 🙂 grgá pekne (niekedy ako starý chlap, tiež sa pri tom zľakne🙂 )
no a cumeľ som dala na kašu, lebo ona sa učí sama papať, ešte má sondu v nošteku, pri pôrode stratila sací reflex. tak to jej pekne ide. to mi tak príde ako keby nechcela jesť, že ju bude bruško znova bolieť. a keď dopapáme, zdvihnem si ju na rameno, vtedy sa ukludní a vyzerá tak, že by znova chcela papu
@limetka69 ďakujem za radu, určite vyskúšam, lebo fakt už všetko som skúšala, a jeden deň pekne sama a na druhý deň zase rúrka, nedá mi to sa na ňu pozerať ako kričí a nejde je to, nech sa snaží ako chce... aj mlieko sme zmenili 2 dni dozadu, tak čakám či aj to náhodou neprinesie dobro
KEBY SOM MOHLA PORADID KVAPKY BABY CALM to sa dava do kazdeho papanicka nam to zabrlo hnet mala nema ani 3mesiace a uz kolika je davno prec mala som vsetky kvapky toto boli uz tie posledne a je to az neuveritelne jak sa dieta do minuty zmeni na nepoznanie odvz´tedy spavame celu nocku, mali sme bebu dost tazka tak bola este beba komfort a ta je uplne super nezatazuje tak zaludok ako klasicka. Vyskusajte tie kvapky a mate po problémoch,Vrelo odporucam vyskusajte.
No to tak byva po tych troch mesiacoch by to malo prejst len jeto aj u niektorých deticiek aj do pol rocka.Tieto kvapky maju v tesku v lekarni alebo aj na poliklinike u svojho doktora by ich mali mat, Sak toje hrozne stou kolikou aj pre babo aj pre nas clovek unaveny po nociach hore sk to urcite kazdy pozna.V tych kvapkach je trosicka naliate a treba to doplnit dojcenskou vodou po uzaver sak tam to je na tom navode.Okamzita ulava aj stolic bude dobra potom,
No sak to je najhorsie no nutrilon ten som mala pri synovi ale nebol dobry zbytocne drahy to je len reklama a za nic to nestoji,BEBA KOMFORT je dobra aj v lekarni som kupila proti kolikovu flasku ma aj na mlieko aj na caj ta ties je super nenedicha sa tak vzduchu ket papa.
Normalne ako ked som kojila. Mojmu na koliku zabral espumisan do minuty. Po prevrestanej noci hned rano do lekarne a do minuty si grgol a prdol az vyvalil oci, ze co sa deje 😀 ma 5tyzdnov a terazcsi az crievka zvykli a uz mu normalne travi ako ked som kojila. Kaka casto a ukazkovo. Nie ten beton co tri tyzdne nevedel zo seba dostat. Ak sa nemoze vykakat je dobry slivkovy odvar. Davala som od druhého týždňa. To mi poradili tu, vdaka bohu za taku super radu. Od vtedy to slo. A mal spokojne brusko.