Viete mi poradiť, kam mám volať, ak sme boli odporučený na vyšetrenie na ORL na Kramáre. To je ktorá prosím nemocnica? a Viete mi napísať ako prebieha vyšetrenie, lebo našu nenamerali v mieste bydliska lebo bola 2x nekľudná a poslali ma s výmenným lístkom preč.
Ďakujem pekne.
@bambina1011 ktorá nemocnica? Však detská nemocnica na Kramároch. Po novom Národný ústav detských chorôb
@riskoh ďakujem, nevieš mi prosím povedať, ak bude dieťa nekľudné, či sa bude vyšetrenie musieť opakovať a prísť až keď bude v kľude, čo sa malých deťoch asi načasovať nedá.
@bambina1011 mne dieta plakalo,yeda som ho opakovane uspavala asi 4 krat,no zakazdym,ked davali elektrody ho zobudili,ale boli velmi mili,takze cakali ,kym uspim a opakovali niekolkokrat vysetrenie az kym sa mepodarilo
@riskoh v ten den opakovali alebo v iny termin, pokial sa nepodarilo? prepáč, tomu som neporozumela.
@riskoh ešte ma napadla otázka, koľko mala týždňov, keď bábo vyšetrovali?
@bambina1011 v ten den opakovali,aby sme nemuseli prist opakovane,kedze nie sme z Ba,maly mal 3 mesiace a 6 mesiacov ,ked opakovali vysetrenie
Ak pre teba nie je ďaleko Ružomberok choďte tam. Ten doktor ktorý tam robí na ORL.je super. Takého pokojného doktora a zároveň od odbornika len tak nestretnes. Prvýkrát sme boli keď mal malý 6m podarilo sa jedno ucho úplne a druhé nie úplne. Najlepšie je tak aby dieťa bolo fakt unavené a riadne zaspalo ono keď dobre spí tak všetko sa dá spraviť do 2-3 minút. Pretože ak nespí respektíve nie je v kľude a "rozpráva" tak sa to vyšetriť nedá.... Potom sme boli keď mal rok a vyšetril to druhé ucho a pre istotu ešte raz aj to prvé. Ked mal syn 2r bolo sme na kontrolu a už nespal. Skúsili sme to s rozprávkou na mobile 🙈..... Syna. Sme už pripravovali na to, že dostane slúchadlá a ujo mu bude púšťať a proste také tie detské oblbovaky aké to bude super..... Naše neposedne dieťa zrazu spolupracovalo na 200% 🤷♀️🤣 a hotoví sme boli do 10 minút..... Takže prajem veľa nervov a fakt odporúčam Ružomberok ORL💪👍😉
@bambina1011 ja síce neviem, o aké vyšetrenie sa jedná, ale keď ORL, tak predpokladám, že vyšetrenie sluchu. Keď to robili dcérke, tak ju to vyrušovalo, takže bola nekľudná no a tak som si ju priložila a začala som ju kojiť, ona bola v kľude a v pohode ju vyšetrili. Vôbec to pre personál nebol problém, takže aj toto je jedno z riešení. 🍀🙂
NUDCh,vyhladajte si t.c.- orl- tam povedia a nasmeruju kam mate volat a objednat sa,najlepsie je ak dietatko spinka,je tam velmi mili personal,vysetrenie nie je vobec dlhe ak je dietatko kludne,davaju sa elektrody na hlavicku okolo uska,nie je to bolestive....