Ahojte píšem ohľadom 13 ročnej dcéry. Ide o to, že máva ranné nevoľnosti. Tento rok nastúpila na druhú školu. Keďže učivo je náročnejšie ako na starej škole. Trochu sa jej zhoršili známky. Myslím, že tie nevoľnosti má aj kvôli tomu. Cez zimné prázdniny sa ani raz nesťažovala, ale dnes je už bolo zase na vracanie. Napadlo ma, že to má aj kvôli nespavosti. Často zaspí o 23:00 a vstáva už 6:00...Neviem... Mali to aj Vaše deti?
ja som to mala kazde rano, ked som isla do prace, ma az napinalo, ked som doma to nemam, treba odsledovat vikend, najma sobotu, v nedelu uz moze mat neurozu z pondelka
Nebude tehotná ?
@ninusa221 má 13, zase nepreháňaj a nerob z nej niečo, čo nie je.
môže to byť neuroza, moja dcéra to tiež máva ale aj z nedostatku spánku. Ja tiež keď mámo spím + nervozita tak mi je zle od žalúdka, dcéra aj zvracia. Treba jej vysvetliť, že známky nie sú dôležité, nech sa učí koľko sa jej dá ale netreba si to zase až tak pripúšťať.
Tiež si myslím ,že stres...je to proste psychického pôvodu,mám takú kamarátku,ktorá zo stresu tiež vracala alebo ju napínalo a jej dcéru tiež ..
@tanculka5 podľa mna je to stres. Sama si to pekne odsledovala že počas prázdnin nic take nebolo