Nevoľnosť v aute

veve_ad
2. jún 2024

Mamicky, ktore mate taketo deti, ktorym je v aute zle. Nasli ste nieco overene? Pomaha im kinedryl? Alebo nieco ine? Budem vdacna za vsetky tipy/triky. Dakujem

qwer2019
2. jún 2024

@veve_ad našim kinedryl pomáha. Hlavne keď nás čakajú serpentíny , ja aj muž máme čo robiť na istých cestných úsekoch... ale naši, 4 a 5 r , dosť im pomáha, keď môžu vidieť na cestu ( to pomáha aj mne)

michellemary
2. jún 2024

Skús Aviomarin, ten pomáha, ale neutlmuje tak, ako Kinedryl, takže budú mať niečo aj z cesty.

zuzkaa1991
2. jún 2024

@veve_ad tak ako pisu vysse kinedryl klima pozerať len rovno
Ja to.mam doteraz (mam po 30tke) takze co mne pomáha radim malej (uz 6r) byva jej zle.od babatka

Pred cestou žiadne dzusy mlieka tazke jedla
Nasa sa ani nehraje v aute aby jej nebolo zle...lahko obliecť klima poprípade obcas kus otvoríme ooknoo
Kedze cestujeme denne 15 20min tak vtedy nedavam kinedryl ale riesime tak ako vyše pisem otvootit okno pozeranie dopredu....ak.ideme.ja dlhsi vylet tak aj kinedryl ;)

patka06
2. jún 2024

Pomohlo jedine voziť vpredu vedľa vodiča a pred cestou nič nejesť alebo keď tak len suchý rohlík

thirstymonk
2. jún 2024

Našim nebyva v aute zle, od malička ich vyvažame, tak si asi zvykli

nelly234
2. jún 2024

Našim pomáha kinedryl, ale aj žuvačky keď majú počas jazdy, prípadne keď otvoríme okno.