Dobrý deň,
.. Syn má skoro 9 rokov, nosom nedýcha už dlhšie.. Najprv mal upchaty nos len večer, už vôbec nedýcha nosom ani cez deň.. Mam tiež tento problém, takmer celý život, absolvovala som všetky vysetrenia o ktorých viem, operáciu nosa.. Bez výsledku.. Co sa týka mňa, už som si ozaj zvykla, ale trápi ma ak neprídem na príčinu u syna.. . Ma vybratu nosnú mandlu.. Budem rada ak mi poradíte.. Uvažovala som aj nad nejakou súkromnou klinikou kde by mu urobili komplexné vyšetrenie.. Mam pocit ze ide skôr o nejaký vnútorný problém.. Ďakujem
@martina123s ešte nie, sme objednaní, no krvné testy zatiaľ ukazujú že alergia pravdepodobne nie..
Treba ísť na alergo, tam si spravia svoje špecifické testy
Ono je otazne, ci je tam nejaka anomalia co sa tyka hornych dychacich ciest, ked mas aj ty presne tento problem. Mozno absolvuj tieto invazivne vysetrenia najskor ty, syn bude vyzera mat to iste... a dospely to znasa lepsie... Nevies to definovat, ci je nos nepriechodny kvoli opuchnutej sliznici, polypom, prepazke, zuzeniu?
@kamajka to samozrejme viem
@anjelicek26 všetko má.. Pokrivenu a zhrubnutu prepazku, aj opuchnuté sliznice.. S tou prepazkkou sa zatiaľ nedá nič robiť, musíme sa pokúsiť spraviť niečo s tými sliznicami
@anjelicek26 písala som, že ja som absolvovala všetky vysetrenia o ktorých viem a ktoré mi povedali ze môžem absolvovať - bez výsledku.. Preto sa toho obávam aj u syna..
@andrejkaa0907 u alergologicky ste boli?