Neurológia s bábätkom

alex5896
19. jan 2022

Ahojte mamicky chodime k neurologovi v RK ...tie vysetrenia mi pridu zbytocnejsie ...dlho sa caka a nedozviem sa nic nove viete mi povedat ci tam dakto prestal chodit ,len tak z vlastneho pocitu, ? Bojim sa ze ak prestaneme chodit k dr. A po case tam budeme musiet ist z nejakeho dovodu tak nebude dr. prijemny 🙈 skor nahnevany pls skusenosti.

judit47
19. jan 2022

@alex5896 ty si studovany neurolog?

Ak nie ako vies posudit ci su zbytocne?

alex5896
autor
19. jan 2022

@judit47 moc si mi nepomohla s odpovedou ked nemas skusenost nikoho nezaujima tvoj koment

im709vf
19. jan 2022

@alex5896 pani @judit47 sa ta nepyta až takú blbosť. Neurológia je oblasť, kde aj najmensi detail v správaní babatka môže znacit nejaký neurologicky problém, a tebe sa môže zdať ze tvoje babatko je úplne ok. Doktori si takéto veci všímajú, hoci tebe sa zdá, že sa na dieťa len "pozrie". Ja by som ti neodporucala prestať chodiť, ak máte dôvod na to byť sledovaní na danej ambulancii.

fiafia
19. jan 2022

@alex5896 keď vás tam poslali asi mali dôvod. Keď ho neurológ mať nebude tak tam chodiť nebudete musiet. Skôr by som sa bála,že niečo zanedbam

nelka0810
19. jan 2022

@alex5896 my chodime na neurologiu uz rok a ani ma nenapadlo prestat chodit z vlastnej vole

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
alex5896
autor
19. jan 2022

@beata_k dakujem za odpoved ☺️

asfodelka
19. jan 2022

@alex5896 dolezita info je preco chodite na neurologiu ?!
ja som chodila so synom k neurologicke, lebo bol predcasny. Na svoj vek zvladal to co mal ale ona preventivne vsetkych posielala na vojtovku. (Pytala som sa v cakarni a vsetci chodili na vojtovku - v tej istej budove -trapas)Nebrala do uvahy ked som nechcela vojtovku (nie je vhodna pri epilepsii) z manzelovej strany bola epilepsia v kazdej generacii a dr mi tvrdila ze moj maly ju nema tak co riesim. No a ako sme zacali vojtovku tak zrazu uz epilepsiu mal a uz bol sledovany aj na druhej neurologii. Tak som vravela tej prvej ze naco mam k nej chodit - vraj do 3rokov musim lebo ona ho sleduje.😒 ked sme prisli v 3rokoch skonstatovala ze vsetko super a dala dalsi termin, vraj bude chodit do 5rokov. Ale uz som k nej nesla. Chodim so synom len na druhu neurologiu kde mu sleduju epilepsiu. Ta prva bola nezmysel a este mu aj poskodila.. asi tak. Ak sa Ti zda neurologia nepotrebna, mozno staci zmenit lekara, za takeho, ktory Ta nevnima ako ciarku do poctu.

alex5896
autor
19. jan 2022

@asfodelka dakujem za odpoved ....dost chodime po lekaroch mala ma vselijake vysetrenia nechcem tu vlastne vsetko vypisovat....a tiez na neuro nam vravel lekar ze par krat ku nemu... potom ze kym nezacne na brusku potom kym nebude plazit a potom ze kym nebude chodit....dalsie potom cakam lebo chce mat len asi ciarku a stale vravi to iste 🙈

asfodelka
19. jan 2022

@alex5896 tak skus sa poradit s pediatrickou ako to vidi ona, ci je nutne sledovat vyvoj na neurologii alebo staci ked sleduje ona. Tiez som behala ako blazniva s prvym na neuro, na plucne, na urologiu, na očné.. a s druhym radost žiť nechodim nikam

mikadooo
19. jan 2022

@alex5896 ahoj z nejakého dôvodu si vás tam volá. Ak nie si spokojná, skús ísť na konzultáciu inému neurológovi, ukáž mu správy z vyšetrení a poraď sa s ním, normálne konzultácia, že chceš druhý názor... Po každej návšteve by si mala dostať správu o vyšetrení, v nej máš napísané, prečo tam máš ísť nabudúce. 🤷. Nás neurologička vyradila, keď zhodnotila, že dôvod sledovanie dcéry už pominul (hypotonia).

alex5896
autor
19. jan 2022

@asfodelka dakujem moc konecne normalna odpoved a skusim sa s pediat.poradit.

im709vf
Autor odpoveď zmazal
Zobraz