Nesťahovanie predkožky

shawlin
7. apr 2021

Myslim ze tuto temu riesi vela mamiciek nazory su rozne 🙂 mna by zaujimalo ci tu si mamicky ktore predkozku nestahovali vobec a nemaju chlapci ziadne problemy .. mne osobne dokorka povedala ze kym pojde do skolky tak to nemam nejako riesit ..pocula som napr ze v zahranici neriesia stahovanie ... Maly bude mat v auguste 3 roky ... za svet nechce aby som sa dotkla pipika nemozem sa mu na to pozriet neviem zhodnotit ako na tom je pretoze zacne strasne vyvadzat :/ doktorka vravela ze pred nastupom do skolky sa mu na to pozrie ale ako citam tie vselijake clanky a zazitky z chirurgie a z urologie alebo o operaciach zmocnil sa ma taky blby pocit ze sakra nechcem aby mal nejake problemy .... maly si proste nenecha kuknut pipik ani nechce strihat vlasy normalne zachvat placu a hovori ze sa boji :/ problemy s cikanim nema .... tak baby radte alebo ako som pisala hore su tu nejake mamicky ktore stahvat ani nemuseli a chlapci si poradili neskor????

arabellka1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
hiddenobject
7. apr 2021

Ahoj my nestahujeme predkozku, ale ani ziaden progres nevidime. Nejak nam to ale nevadi, kedze nema problemy. Presne ako pises, to len u nas a este dalej na vychod presadzuju praktiky nasilneho stahovania. My sme zo zasady proti. Ked mal syn rok, pani dr mu to pretiahla tak, ze to mal podliate. Az zle mi bolo. Teraz mal syn 3r, dostali sme listok na urologou, ale to som povedala pani dr, ze tam asi nepojdeme. Jedine ak pozriet, ale urcite ziadne zasahy neodsuhlasime. Syncek nema ziadne problemy, ani bolesti, na co do toho strkat. Teraz som mu ale kupila pinda mast, tak mu to natieram. Nepretahujem uplne len kusocek...uvidime. mam pocit, ze sa to kusok zlepsuje, ale nijako to nesurim. Tiez si syn nechcel nic natierat, ale povedala som mu, ze sa pindurik bude tesit a bude zdravy. Tak odvtedy to akceptuje.

gertrudka222
7. apr 2021

@shawlin skus poprosit manzela nech to s nim skusi on, pred je to chlap, mozno maly bude v pohode ked mu to ocino ukaze 🙂 kamoska kupala maleho v slezovom kvete aby sa to uvolnilo

anabella235
8. apr 2021

My sme nestahovali. Obcasna kontrola je vsak nutna a vtedy ju opatrne treba urobit. Mozno si to skusi aj sam... Uvidite.

robo6665
13. apr 2021

Nám to lekárka oznamila hneď pri prvej návšteve že aby sme natahovali ale len tak jemné len ako sa dá a tak sme aj robili hlavne pri kupani aj sa pipik ocistil od mocu teraz pred nedavnom sa mu uplne zduril a zistili sme že treba dostať von to mazivo nastastie sa predkoska pekne uvolnila a mazivo sme krásne vytlacili tak že sme na dobrej ceste. Možno tym že sme mu to robili od útleho dectva tak s tym nemá žiadny problém našťastie.