Nervózne bábätko strašne plače

klh013
24. feb 2014

Ahojte maminy. Prosím vás poraďte mi.
Malinký bude mať 4 mesiace, papá umelé mliečko, začal papávať strašne rozhádzano, niekedy spapá 150ml, niekedy iba 120ml a menej, a má nepravidelné intervaly, vydrží nepapať aj 5 hodín, potom je zas hladný za hodinku za dve od posledného kŕmenia.
Bruško má mäkučké, nemá ho nafúknuté a ani nevyzerá že by ho bolelo, ale aj tak je posledné dni strašne nervózny, stále mrnčí plače, a máva až hysterický plač až sa bojím že čo mu je, už som si aj myslela že mu idú zuby aj keď to je velmi skoro ale už som fakt nevedela čo s ním je.
A ešte k tomu som chcela, ja mám teraz na ústach vyhodený herpes, zimu či ako sa tomu hovorí, a na nete som čítala že pre bábätká to je velmi nebezpečné. Nemôže to byť spojené s tým, že je taký nervózny, že by to odo mňa nejako dostal? Lebo inak fakt netuším čo mu môže byť.
Vopred velmi pekne ďakujem!

ivet1371
24. feb 2014

vobec neni skoro na zubky.niektore maju aj 2 mesačne a to aj niekedy trva

klh013
autor
24. feb 2014

@ivet1371 no hej, ale ja som mu pozerala do pusky a nemal naliate ďasienka mal ich pekné ružové a nevidela som tam nič také, čo by naznačovalo žeby mohlo ísť o zúbky...

bojovnicka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
jahodka8
24. feb 2014

Ano, môže to byť z toho herpesu. Kamarátka tak mala - ona mala herpes, potom to mala malá také úplne maličké, ale bola z toho nervozna. Ved aj my dospelí sme nervozni z herpesu. Aj tvoja nervozita sa na nu prenáša. Mne pomáhal vitamín B a zinok. No v umelom mlieku sú tieto vitamíny, tak možno preto ho chce tak často, že telo si to žiada.

klh013
autor
25. feb 2014

@jahodka8 AHoj, no bola som s ním dneska u doktorky, a povedala mi že má všetko v poriadku a že ani v ústach nič nemal že to s herpesom nemá nič spoločné pokial mu nedávam pusy a tak že nič nemal takého. Že on si bude papávať ako on chce teraz.

janage
25. feb 2014

moja prvá dcéra mala prvý zub 4 mesačná a druhý asi týždeň nato - skoro neskoro 😀 Takže kľudne to môžu byť zuby

lucia006
26. feb 2014

Podla mna zubky ,tiez zacal byt cca v 4mes,taky ani na minutu som neoddychla vzdy bol nespokojny tiez papal vselijako,casto sa budil vnoci na 6 mes,mal vonku 4zubky naraz ktore mu isli od toho 4mes,dodnes je nervacik,lebo sa mu vkuse deru zubky teraz stolicky a ocaky