Naše bábo má čerstvé 4 mesiace. Pár dní je ale zmenené na nespoznanie. Je nepokojná, rozčuluje sa pri všetkom a jeduje až do vývrtky. Spusti následne záchvat plaču až hystericky a zadúša sa ☹️ Zaspávanie je jedna tragédia, ešte len ju dame spinkať a spusti strašny zachvat, niekedy trvaju tieto zachvaty plaču aj 30-45min. a sú neutíšiteľné. Už sa mi aj dusila pri tom ☹️ Vždy po dlhej dobe pomôže nejaké veľké rozptýlenie- hlučná hračka, hlasitá hudba, videoklip. Odmieta pri tom aj jesť. Menej nám aj celkovo papá a kľudná je tak pár minút po zobudení, potom sa nad hocičím rozčuľuje. Vytočia ju hračky, hryzadla, uspavanie, hocičo ☹️ Nejake skusenosti? Mali sme nedavno spankovu regresiu, prešla a prišlo toto. Skušame zaspavanie v šatke, nosiči, hojde, postielke, na rukach ale nič. Reakcia vždy rovnaka.
@mikitilik29 kaka normalne a koliky nemame od narodenia vobec, zeby prisli az takto v 4.mesiaci?☹️
Začínajúce zuby? Najprv napuchne ďasno, potom maličké zúbky
@rejka7 áno, to mi napadlo..vidim na dolnom spodnom ďasienku čosi biele ale veľmi malinko a slabo…davala som camiliu homeopatikum dokonca dnes..davam jej studene hryzadielka a podobne…
Hej, môžu byť zúbky, moja tiež už od 4 mesiaca inak plakala ako obvykle a dolné zúbky jej vyšli ako prvé. Tak neviem či sa s tým niečo dá robiť, akurát geliky, cmuladla a v najhoršom prípade ibuprofén sirup podľa váhy od bolesti☹️
@rejka7 ďakujem moc..ja už som zufala, najhoršie je, že mi drobatko nevie povedať čo ju trapi:(
Však práve, preto nemám rád také mudrlantské reči typu "čo to decko furt reve". No nerevalo by, keby vedelo povedať čo mu je. Mojej segre keď išli zuby, tak revala na celý dom. To budú najskôr zuby. To prejde.
Kolíky? Nemôže ju bolieť bruško? Kakat normálne ci má problémy?