Dobry den, vie mi prosim vas niekdo poradit,moj 6rocny syn ma dlhsiu dobu problémy hlavne pred spanim je nervozny,kludne neoblezi v postelico mu sposobuje velmi neskore zaspavanie a tym pádom rano nieje mozne ho zobudit do skolky,reve,ze on chce spinkat,kedze som doma tak sa to dá. Chcela by som sa spýtat ci v lekarni nieco volnopredajne existuje na ukludnenie, u nás mi poradili len caj ale to je velmi slabé. Ďakujem
niekde som čítala , že pomaha čaj s medovky alebo harmančka, môžes skúsiť aj harmančekový kúpeľ a veľmi dobre pomáha aj lyžička medu pred spaním.
Ahoj.Ja mám dcéru s Aspergerovým syndromom a večer aby v kľude zaspala a aj sa vyspala jej dávam melatonín.Tabletky sa dajú kúpiť v lekárni sú bud 3 alebo 5 mg.Ja jej dávam pol tabletky z 5 mg tiež má 6 rokov.
sedaliu sirup nam poradila neurologicka-mozes skusit ,ale na mojho to malo opacny ucinok-tiez ma aspergerov syndrom
Sedaliu sme skúšali aj my ale nám nezabrala ale poznám zopár mamičiek čo dávajú detičkám a sú s ňou spokojné.A ešte je sirup Pediakid myslím že sa to tak píše.
@vladka306 Ďakujem Vladka, skusim mu ten Pediakid,neviem ale k homeopatikam /Sedalia/ nemam dobrý pocit,kadečo sa o nich popísalo.
Moja dcéra má tzv. nekľudné nohy. Akonáhle si ľahne do postele, tak má svrbenie v nohách. Pomáha na to brať železo napr. Aktiferrin je voľnopredajný. Ale oná má aj potvrdenú chudokrvnosť.
Dobrý , skuste nejaké homeopatiká v lekárni sa opýtajte, ale oni prechádzaju takými obdobiami, aj moj malý má 6 rokov a niekedy len zíram ako sa správa,tiež sa nevie ukludnit zaspí niekedy dost neskoro, čo je podráždený, pritom doma je všetko ok, možno len skušaju naše nervy 😖 😖 pokial vydržíme. nie je mu zle v školke? malý mi tam nechcel chodit kvoli jednému mrchošovi, nechcel to ani doma povedat, potom sme to riešili s učitelkami.