Syn mal v juni 5 rokov, a trapi ma jeho vaha. Drzi sa okolo 15,7-16,3 kg. Za posledny rok nepribral nic. Ked sa mu vaha vysplhala na 16,3, myslela som si, ze konecne zacne priberat, ale ako zacalo leto a je nonstop vonku, zas schudol na 15,7. Ako su na tom vase deti? Priberaju v tomto veku? Synova lekarka tvrdi, ze v tomto veku sa moze priberanie na nejaky cas zastavit. Ale zaujima ma, ci to tak je aj u inych deti.
Je to dieta nie zena v tt a musi kazdy tyzden pribrat. Ak papa tak by som neriesila. Moji synovia boli vzdy v lete ako " deti z Afriky" opalení, vychudnutí.. na jesen a zimu sa trosku vykrmili- menej aktivit vonku a sedenie v lavici za ulohami....
Moja má už tri roky 21-22 kilov. Neriešim, prosperuje, je plná energie, zje aj vola.
Aj môj má už dva roky rovnakú váhu 😀 ako špagetka je. Koľko meria tvoj ? Aj môj má 5
Moj ma 6r. a ma 19kg ale je dost vysoky na svoj vek...vyse roka mal stale 17kg ,nie a nie pribrat..na preventivke lekarka hovorila,ze je troska s vahou pod ciarou a vyskovo nad ciarou hahahaha..takze to neriesila..a ja taktiez neriesim,ked viem ,ze zje ,co mu dam ...syn je vrtula,vela beha a sportuje...
Nasla som tuto diskusiu az dnes, no mam syna co je na tom velmi podobne. V septembri bude mat 5 rokov, vazi 16 kg a meria 110cm. V skolke je vyrazne najchudsi, nohy a ruky ako palicky. Inak ja mam pocit, ze on celkom vela zje, len je stale v pohybe. Aj vam lekarka na to nieco povedala, pripadne robila nejake vysetrenia? U nas na poradni len pozrela, ze za posledne 2 roky narastol 15cm a pribral 3kg.
Môj syn má 5 má 23kg meria 120cm je pevný ale tučný nie je. Stále je v pohybe.
Moje decko malo 15kg veľmi dlho,bolo aktívne,normálne zdravé dieťa,ak vládze,je, tak prečo stres