Ahojte maminky poprosila by som o radu alebo ak má nejaká mamina skusenosti mam 6mesacnu dcérku a dneska to je co 6 deň hnackuje.boli sme u lekára a ten nám dal smectu a biogaiu a robila som jej aj ryžový odvar-NEPOMOHLO
Už som sa zľakla lebo máva viac ako 8× stolicu cez deň a to nerátam noc.isli sme na pohotovosť a tam nám povedali to isté ako nás lekár dieta ,zemiak,mrkva,banán....atď robím to tak nepomáha. Kúpila som kulisek a bezlaktozove mlieko lekár nás obvodný mi povedal ze keď to neprejde do stredy tak pôjdeme do nemocnice bral aj ster tak uvidíme ale zatiaľ žiadna zmena. Stále hnackuje a teploty ma.
My sme skončili s hnačkami tiež v nemocnici, lenže mne nechcela do toho nič jesť ani piť a bola dehydratovaná. Tam mi odporučili miesto smecty dávať tasectan a pomohol. Hlavne treba tekutiny podávať, probiotiká a ten ryžový odvar je super. Určite dávať bezlakto veci, aby sa netrápilo ešte viac črievko, to aj mne poradili. Trvá to viac dní kým sa to ustáli.
Tak uz by som necakala a do tej nemocnice isla. Vsetky ziviny aj tekutiny idu het, schudne ti uplne zbytocne, oni tam vedia viac veci vysetrit naraz a dat infuzku. Drzte sa.
@lilko123 tasectan nasadit a nekadex,bezlak.mlieko-zarabat do ryzoveho odvaru.u tak maleho dietata lekarka na co caka?
mne dieta vracalo dookola ked malo 9-10 mesiacov len jeden vecer a noc a nadranom som volala na pohotovost, len sa poradit, ci nemoze byt dehydrovane a ani neriesili, rovno poslali zachranku a ta nas brala do nemocky, ze s tak malym dietatom oni nic neurobia, a teda v nemocnici robili prd, len dieta, ani dojcit som nemohla, caj taky hnusny obycajny ovocny luhovany asi 10 sekund, ako ked ponozky vyplachnes... ale uz by som asi sla do nemocky, 6ty den je privela
Môj malý mal tiež asi týždeň hnačky, ale to bolo extrém, aj 14x za deň... Dávala som mu tasectan duo a co nám pomohlo, bolo vymeniť probiotika biogaja za nekadex. Samozrejme diéta, ale to si už napísala. Držím palce nech je čím skôr okm