Ahojte, chcem sa opytat ci mali vase babatka zapareny zadocek ked ste ich v noci neprebalili ? Ja som dnes vynimocne neprebalila, lebo som necitila ze by bolo nakakane, ale potom poobede som si vsimla ze ma dcera trochu cervensi zadocek ako zvycajne..moze to byt z toho ? Zvycajne ju prebalim okolo 22 a potom o 5-6 rano ... Dnes som ju az o 9 prebalila prvy raz , cize bola dost dlho v jednej plienke, precikana nebola len bola dost nasiaknuta...
nemala.. od mesiaca v noci neprebalujem 😊
Neprebalujem dlhoo dlhooo v noci už. Od 19:30 spi do 9-10h vkuse.
A sudokrem na toto nepomaha, ked ma rano občas zapareniny a pomaha rybia masť z lekarne
moja mala po pamperska .. zmenila som plienky a v pohode .. spavala celu noc a nebudila by som ju kvoly prebalovaniu ..
@klejkaez prosim vas kolko mesiacov ma ked takto pekne spinka :D ? my to mame sice podobne a myslela som si ze to neni normalne tak som ju skusala davat neskor spat, ale nedopadlo to najlepsie 🙂)
dakujem vsetkym za odpovede, tak to skusim tiez a uvidim ci aj dalsie dni bude problem..
V noci neprebalujem, lebo sa zobudi. Vecer odporucam namazat rybinkou, cista plienka a rano by nemalo mat zaparenu ritku.
Ale vies, babatka maju citlivu pokozku, obcas ma kazde zaparenu ritku..Uplne sa tomu vyhnut neda.
Uz 10mesiacov. Ale krasne spaaava uz od dlhoo 😊.
A súhlasím tiez som skusala prehodit to na neskor a zbohom. Cela noc nah.vno😂.
Netreba to siliť keď to bábätku vyhovuje ako nam od samého narodenia skoro 😊
@klejkaez a spava aj cez den ked takto vela v noci spi ? to rada pocujem lebo ja uz obcas neviem co si mysliet o nej, stale by len buvala :D
Samozrejme dlhšie spi. Takze ranajky ma o 10- 10:30max... Obedny spanok o 12:30, väčšinou.
A obcas o 16:30-17h . záleží kolko spi na obed ak do pol 3-3h potom uz navečer spať nechce. Ozaj je to individuálne 😊
Určite nie je divný. Ja som ako dieťa spávala rovnako ako moj synator😊😂
svoje dieta neprebalujem asi od 2M, ked viac menej prestal v noci kakat, kupovala som nocne plienky, lebo vela cikal a tie viac absorbuju a inak odvadzaju ten moc a v zivote nemal zapareny zadok, ked ma obcas cervensi, natriem kremom a do dalsieho prebalovania uz tam nema nic
akurat sa na prebalovanie prebral a potom nevedel zaspat 🤷♀️
Mne malý od narodenia zaspal 18.30 a spal bez prebalenia do cca 5.30 hod.
V noci som strčila prst do plienky pre kontrolu a bola suchá. Ak bola výnimočne pocikaná tak som pri svetle mobilu rýchlo prebalila. Budil sa však len 1x za noc na mlieko.
Záleží od toho akú má citlivú pokožku. Niektorým deťom by to nič nespravilo, iné by boli kompletne zaparene. Ja musím prebalovat aj v noci lebo syn má s týmto problém a ráno máva červený, podráždený zadok keď býva plienka plnšia.
Pokual sa nepokakal,neprebalovala som. Ved si ho zobudis a narusis mu nocny spanok! Plienky su na taku dlhu dobu stavane, neboj. Nam pomahal sudokrem
moja má 6 mesiacov a nikdy som v noci neprebalila.. zapareniny nemala nikdy
My pouzivame na noc pampers night a tie vydrzia uplne v pohode od 20-7. Nepresiaknu a ziadne zapareniny nema
Ahoj môj malý prespi celu noc cca od 19.30 do 6 sem tam ma zapáreny zadoček pomastim phityolom a začervenanie zmizne