Nepotvrdený reflux a neustále grckanie

ellison333
26. jan 2017

Zdravím, mám otazočku včera sme boli na gastre S 9.mesacnou dcérkou brali nám krv A urobili sono, reflux sa nepotvrdil A na výsledky Z krvi musíme počkať 2 týždne.
Malá stále grcka aj keď pije UM formulu AR, V podstate grcka od narodenie Dr.do teraz vravela že to je normálne U detí do roka...neviete mi poradiť O čo by mohlo ísť... Keďže reflux nepotvrdili.
Za rady ďakujem 🙂

magmolatus
26. jan 2017

@ellison333 Nasa mala negrckavala, takze asi normalne to nie je.
Pokial si cches trochu pomoct, skus si kupit satku alebo nosic a malu trochu nos v nej. Znama co ma malu so silnejsim refluxom, tak jej to pomohlo. Nie je to astronomicka polozka.
Nepreslo ju to uplne ale sa to radikalne zlepsilo.

Neber zase uplne striktne za pravdu ani to co ti povedia lekari, povacsine ani sami nevedia co je s nimi a nie to este s druhymi.

Mi sme na mozny pruh upozornovali x mesiacov a jedine co nam povedali ze jej plakanie a celkove spravanie je normalne aby sme vydrzali a mala vrieskavala od bolesti.
Mali sme techniku ako jej trochu pomoct.
Ale raz sme sa nasrali a ked to malu chytilo v meste tak sme ju sli ukazat obvodakovi a jeho reakcia bola takato "To az takto" a hned nas poslal kam bolo treba.

bienennest
26. jan 2017

@ellison333 Ahoj, moj syn reflux nemal a grcal od narodenia po kazdom kojeni a to dost velke mnozstvo. Po par mesiacoch som s nim bola u ortopeda a ten zistil, ze ma od narodenia posunute panvove dno (detsky lekar to pri viacerych vysetreniach ani raz nespomenul) a vdaka tomu bol jeho zaludok mierne posunuty v brusnej dutine co vyvolavalo to neustale grckanie. Maleho vtedy ponatahoval a odstranil mu blokady a odvtedy sa to neporovnatelne zlepsilo. Ak by sa ti reflux nepotrvdil, skus mozno zajst s dcerkou za ortopedom.