Prosím tie čo dávate / dávali ste bábätku mliečko neocate . Ako často má z neho stolicu ? Moja má 3 mesiace , od začiatku má problém so zapchou a na gastro jej predpísali mliečko Neocate . Ešte neprišli výsledky ale vraj má alergiu na laktozu . Mliečko pije asi týždeň a pól . A kaka tak raz za 1,5 dňa aj to málo. Teraz nekakala 48 hodín a ani rúrka nepomohla ( samozrejme medzitým má aj feniklový čajik aj vývar z ovsenej kaše)
zelenu mal farbu, ale na laktozu je inetolerancia a ovsená kaša ho môže zapekať, kedže je to lepok
@kaciato nemá zápal čreva? Ako dlho papa Neocate?
@danielahamar no už skoro mesiac ale od začiatku to tak smrdelo strašne aj prdy aj stolica kaká každú druhý deň a je spokojný neplače priberá...len to zapácha ako vajcovka
@kaciato aj keď prdka to tak zapacha priateľ povedal že to smrdí tak ako keď on jedol sušené bielka keď cvičil na svaly v posilke že to tie aminokyseliny v tom mlieku či čo....tak ja či tiež máte takú skúsenosť niekto. Inak prospieva krásne priberá kde tu pomrnka keď ma vetry ale žiadne vresky a kaká každy druhý deň tmavozelené kasu ani ho nepreháňa ani nemá zapečené...my sme s neocate začali kôli krvi v stolici a doslovnemu striekaniu zo zadku pravdepodobne ABKM +sója+vajcia
@iwixik joooj jedol ho skoro do roka ale ked som zacala pridavat mliecne vsetko toleroval ziadna reakcia a po roku nabehol na normalny sunar a vsetko v poriadku takze u nas bol pravdepodobne naordinovany uplne bezdovodne 🤷 pretoze sa mu nikdy v ziadnych testoch abkm nepotvrdila na gastre mal vsetko ok a ta krv v stolici mala pravdepodobne uplne iny dovod a abkm to nebola ma tri roky je uplne vsetko od mliecneho cez strukoviny pecivo aj vajcia a vsetko toleruje bolo mi neskor povedane ze pri cmv infekcii sa moze objavovat krv v stolici a on mal cmv potvrdene a aj liecene doteraz chodime na testy a stale ju ma v moci 🤷 keby som toto vedela tak ho kojim a davam mormalne mlieko hold to som netusila...capli mu pre istotu neocate a kedze ten krv vyriesil potom uz nebola, tak sa predpokladalo ze abkm 🤷 pil ho kym mu bol oredpisovany myslim ze do roka uz si niesom ista ale ked som zacala zavadzat mliecne a toleroval ho a nemal ziadne reakcie tak sme presli na normalne mlieko myslim ze skor vybrala som neocate a darovala som nepouzite krabice na detsku jisku u nas v nemocnici boli za ne vdacni
@kaciato ďakujem za odpoved, moja mala má 3,5 mesiaca a ona ho má ako eliminačny test, a teraz jej mám zasa zaradiť nejaké s bielkovinou ale pýtam sa preto lebo ona mi ho nechce piť, vypije tak 70ml a viac nechce na jedno pitie, verím že sa k nemu nebudeme musieť zasa vrátiť 😔 na gastro mame ísť až o dva týždne tak verím že bude všetko ok a tiež nebudeme mat abkm lebo nám ani nerobili žiadne odbery ani nič vam brali krv na gastre alebo niečo?
@iwixik ja uz si to uplne nepamatam myslim ze nam to brala nasa obvodna ale tam to vyslo negativne na gastre sa tym nejak extra nezaoberali ked neocate "zabral" a krv sa vytratila akurat mu spravili sono bruska mne na gastro hned povedala ze podla nej to abkm nebude ale kedze neocate zabral tak mu ho predpisala ono to bolo cele divne lebo my sme skoncili na transfuzke on mal toho viac a vtedy na jiske mu ho nasadili 🤷 a uz to slo nastastie on s nim nemal absolutne ziadny problem a jedol ho upkne v pohode co teda mna prekvapivalo lebo mna natahovalo uz ked som ho zarabala tak snad vam to dobre dopadne
@lilly256 neocate je ľahko travitelny , problém bude asi inde. A stolica je väčšinou zelená