Neocate a krče v brušku

nika4444
22. nov 2023

Pozdravujem, moje skoro 5 mesacne dieta je plne na UM Neocate infant….avsak po dobrati ATB a infekcii mu uz aj toto mliecko robi problemy, ma krcovite bolesti bruska…paradoxne riedku stolicu ale nevie sa vykakat…mate niekto taku skusenost? Co sa vam osvedcilo? Dakujem

nikpa
22. nov 2023

@nika4444 konzultovať s gastroenterológom, stačí telefonicky, nečakať kým dostaneš termín. Je čudné, že ma riedku stolicu a nevie sa vykakať, neviem ani ako je to prakticky možné. A dávala si popri ATB aj probiotiká?
Z Neocate to podľa mňa nemá, nie je tam laktóza ani kravska bielkovina, z čoho potom?! V 5 mesiaci dávaš už aj príkrmi, či? Možno niečo iné mu škodí.

isis234
23. nov 2023

vývar z mrkvy..... aj ako píše nika4444 .

nika4444
autor
22. jan 2024

@nikpa Syn je po infekcii takze asi ma crevo tak znicene, ze aj Neocate mu nerobi dobre resp. aj tak extremne rozlozena kravska bielkovina mu asi robi problem...uz je to trosku lepsie, ale stale sa trapime...jasne probiotika davam

nika4444
autor
22. jan 2024

@isis234 Praveze do Neocate mlieka davam vyvar z mrkvy uz nejaky ten tyzden🙂...len vdaka tomu nam nehnackuje...ak by som vyvar vysadila, hnacky sa rozbehnu znova:/ a aj bolesti bruska a pod. gastro riesime, bohuzial sme natrafili na Mudr.ktora neveri tomu co jej o dietati hovorim ... pretoze mame smejak a jej staci ze sa dieta usmieva (ano doobeda je to s nim vzdy fajn ale pobede a podvecer je to uz narocne)