Pozdravujem, moje skoro 5 mesacne dieta je plne na UM Neocate infant….avsak po dobrati ATB a infekcii mu uz aj toto mliecko robi problemy, ma krcovite bolesti bruska…paradoxne riedku stolicu ale nevie sa vykakat…mate niekto taku skusenost? Co sa vam osvedcilo? Dakujem
vývar z mrkvy..... aj ako píše nika4444 .
@isis234 Praveze do Neocate mlieka davam vyvar z mrkvy uz nejaky ten tyzden🙂...len vdaka tomu nam nehnackuje...ak by som vyvar vysadila, hnacky sa rozbehnu znova:/ a aj bolesti bruska a pod. gastro riesime, bohuzial sme natrafili na Mudr.ktora neveri tomu co jej o dietati hovorim ... pretoze mame smejak a jej staci ze sa dieta usmieva (ano doobeda je to s nim vzdy fajn ale pobede a podvecer je to uz narocne)
@nika4444 konzultovať s gastroenterológom, stačí telefonicky, nečakať kým dostaneš termín. Je čudné, že ma riedku stolicu a nevie sa vykakať, neviem ani ako je to prakticky možné. A dávala si popri ATB aj probiotiká?
Z Neocate to podľa mňa nemá, nie je tam laktóza ani kravska bielkovina, z čoho potom?! V 5 mesiaci dávaš už aj príkrmi, či? Možno niečo iné mu škodí.