Ahojte, moju malu uspavam v naruci, ale nestaci, ked ju len nosim, musim ju kolisat a hompalat na rukach hore-dole, inak nezaspi. Bojim sa, aby som jej neuskodila, nemoze mat take natriasanie negativny dopad na mozog?
Mala zaspavala v pohode na prsicku a sup do postielky, zlom nastal po polroku, kedy nie a nie zaspat. A ked Ti dieta nemoze zaspat a Ty ho nechces nechat vyplakat, tak sa snazis skusat hocico, aby to zabralo, hoc aj natriasanie na rukach. Ale tiez zacinam pocitovat, ze takto to dlho nevydrzim.
ahoj, tak to bude mať dopad len na tvoje ruky.mám také za seebou, aj v kočíku a iné metody, teraz naštastie mrmlem uspávanky v manž,posteli, potom prekladáme do maleej. žial ako si naučíš, tak budeš mať. ja som prestala natriasať, už som bola unavená a malemu to trvalo dlhšie a dlhšie,už som bola akosi nervozna, tak som skúsila intenzívne hladkanie po hlave a chrbátiku. prihováranie a túlenie na srdiečko. 🙂 vdaka bohu zabralo po 2 dnoch. držím palce, je to výchovná chyba, kto ti ho takto navykol? ☹