Nemože cikať

malycka
28. jún 2022

Dobre ránko môžem sa opýtať nema niekto skúsenosti
stim mali mi ráno stal neda sa mu vicikat ked chce tam mi povie boli to nejde mu to určite ak neprejde pôjdem ku lekárke stim ďakujem za každú rádu

sszuzu8
28. jún 2022

Aké staré dieťa?

zvedavabuduca
28. jún 2022

@malycka nevypisuj a bež k lekárovi.

nikpa
28. jún 2022

@malycka k lekárovi a hneď

tamvtme
28. jún 2022

ak to neprejde, pojdes k lekarovi? a do kedy chces cakat? utekaj co najskor

saxana000
28. jún 2022

Nasad hned nurofen od bolesti a nech co najviac pije idealne urologicky caj zriedi sa mu tym moc a nebude to potom tak palit..pravdepodobne zapal mocovych ciest.. Bude sa musiet vycikat aby mohol ist moc na rozbor..odporucam sirup brusnicovy nasej malej pomoze vzdy rychlo a je naozaj velmi chutny..

bossik
28. jún 2022

@malycka ak sa nedá dieťaťu(ale aj dospelému) cikať, je to veľmi vážny problém a treba to urgentne riešiť. Je tu ešte otázka, že či ho to bolí ale aj tak trošku ide cikať, alebo ho to bolí a nejde vôbec nič ani kvapka. Ak nejde nič aj po pár hodinách tak určite treba hneď smer pohotovosť, pretože tam už môže byť niečo vážne a po viac hodinách bez cikania (ak je tam nejaký vážny zápal, alebo zapchaté močové cesty...) a je teda zablokovaný prechod moču von z tela, môže dôjsť k vyliatiu do brušnej dutiny a to je už fatálny problém, moč a stolica musia z tela von za každých okolností, preto aj ak je nejaký problém z priamym vylučovaním (po operácii, ochorení, nehode....) , je nutné spraviť vývod cez brucho, ale von z tela to musí ísť.

july0
28. jún 2022

Necakať ist co najskôr

basska_b
28. jún 2022

To je pruser, rychlo k Dr... neni cerstvo odplienkovany, nezadrziava? Niekedy pomoze do vane a pustit studenu vodu na nohy.

malycka
autor
28. jún 2022

@basska_b bola som snim u lekara dali nam roztok na to a na urológiu sa mame obiednat pravdepodobne mu budu robit obriezku