Nemiznúce vyrážky u dieťaťa. Máte skúsenosť?

darinkal
21. sep 2011

Ahojte maminky,chcem sa opytat ,mam taky problem ,moj maly 3 rocny syncek pred mesiacom dostal vyrazky take krupicove, najskor len na vnutornej strane stehien ,potom kazdym tyzdnom sa posuvali ku bruchu,pod pazuskami, a nakoniec aj na chrbte,uz to ma 5 tyzden ,a mne sa zda ze stale pribudaju po malych mnozstvach,boli sme u koznej povedala ze to nie je ani z jedla ani z prasku na pranie ,ani potnicky,ze to je alergia na lieky ,ked mal maly anginu presne pred 5 tyzdnami, dala mi na to dve masticky natieram ho 4 den a vyrazky nemiznu,ale sa mi zda ze pribudaju,boli sme na vytere hrdla nosa a pozerali mu aj moč ,moč je dobry este cakam na vysledky vyterov, nechapem to ,mate niekto s tym skusenost??

dada64
13. okt 2011

Mám momentálne ten istý problém u 3,5 ročnej dcérky, zatiaľ len na vnútornej strane stehien, ale je podozrenie, že je to plieseň. / canesten, fungicidin/

emka13
29. júl 2014

zienky ako ste dopadli s vysypom? my teraz taky mame...brusko hrudnik chrbatik...mame to od piatku a skor sa to siri a nemizne. mazem sudokremom

patuskaaa
29. júl 2014

Neskusali ste sprej prvej pomoci ? Niektorym detickam vyliecil aj atopicky ekzem !