nenašla som tému k tomu, tak ak by ste náhodou aj niekto našiel, pošlite mi link
náš drobec bol poštípaný od komárov, ale neviem či je normálne aby aj 3 týždne na to mal stále také malé bodečky ktoré mu na tvári aj ručičkách zostali ... najskôr to boli veľké červené fľaky ako aj u dospelých keď poštípe komár, ale teraz sú také ako keby malé vypuklé púčiky, vyzerajú ako vodové no neviem to ani opísať, ale zostali po tých štípancoch
monika, aj u nas to vyzera tak hrozne....ani fenistil nepomohol...ale neboj, do zimy zmiznu 🙂
aj moj je tak postipany take cervene bodky ma po hlavicke ja skusim tam kvapnut moje mliecko materske ze je to vseliek 😀
My sme na to dostali tekuty puder a nic lepsie nepomahalo, to sme vyskusali vselico, takze odporucam (zarabany v lekarni).
nám to pomaličky mizne, sú tam už len tie malé púčiky ... najskôr som natierala fenistilom, potom už nie
dievčatá, poraďte niečo, čo odpudzuje komárov z detského telíčka. Synček má dva roky a po tváričke má samé štípance. Existuje niečo repelentné vhodné aj na tváričku??? Ďakujem.
to mi nikto nevie poradiť? 😢
@tutitu ja som rozmyšlala nad takymto niečim ,lebo naš maly je fest doštipany každe leto od komarov ☹
http://www.najdarceky.eu/najdarceky/eshop/0/0/5...
Myslite že to pomaha?
@tutitu mne sa osvedčil čajovníkový olej, kupila som ho v DMku. Keď náhodou syna aj niečo uštipne, dávam mu to na štípenec.
ahojte, nas maly 10mesacny ma tiez podobny problem.najprv velke cervene bolaky a potom este dlho take zltkaste puchyriky. Zacala som ho natierat domacim repelentom a pomaha to. Tu je recept: Do alpy (jedna flasticka) dat vyluhovat 20-30 klincekov a koru z polky citrona.Nechat luhovat dva-tri dni, precedit a potom dat bud do sprayovej flasticky a striekat na kozu, alebo natierat. Len pozor aby to nekvaplo na svetle oblecenie, trochu to farbi!
@abynka ahoj, my mame tiez 10 mesiacov a podobny problem, teda uz neviem ci su to stipance od komarov ale mame ich velmi vela , za tyzden asi aj 20 cervenych pupencov, a kazde rano pribudaju nove, objavuju sa cez den, uz ich neviem ani poratat. skusim podla tvojho receptu ci nam to zaberie. a a j na noc sa niecim natierate ?
@lastovicka01 na noc sa snazim riesit to moskytierou, nech chudak nieje stale niecim napatlany. Ak sa mi zrovna nepodari mu do moskytieri zavriet aj komara, tak to na noc staci....
@lastovicka01 ahoj, je to stara tema, ale presli vam tie"stipance"? lebo ani ja neviem ci to je od komarov alebo z coho.
@oxana1212 ahoj, my sme boli v tom case na dovolenke ked sme dostali tie stipance, a bolo to od komarov, ako sme sa vratili domov, tak same to zmizlo. neboli sme ani u lekara, malého v noci stipali a my sme kludne spali, kadzy vecer sme pred spanim hladali po izbe komara. nastastie to nebolo nic vazne. vy mate podobny problem ? alebo co vas presne trapi , ako to prebieha u vas ?
Monika aj nasmu malemu zostali take bodecky, ale postupne to myzne, no asi deticky maju inu reakciu, neviem a trva to teda dlhsie ako u nas...