Nekonečné soplíky

mediana
3. nov 2023

Nekonečné tecenie priesvitných soplov, utieranie každých pár sekúnd už 8. deň. Dnes je druhý deň čo berie ATB Suprax, okrem toho aj Trifed zeleny. Hlieny sú riedke, idú von aj zatekaju (teraz ich zvracala). Nijaké zlepšenie, odsávam, spreje striekam, bol aj Solmucol (ale kašle minimalne). Teplota tiez zvysena kolise okolo 37,5 uz stvrty den. Prečo sa to nezlepsuje? Mate niekto skúsenosti s takýmto priebehom? 3r.

nikpa
3. nov 2023

@mediana áno a bohužiaľ musím ti povedať, že u nás sa dalo 8 dní považovať tak za prvú polovicu. Jeden aj druhý syn to mali skoro 3 týždne. Donekonečna sople, zahlieneny, z toho kašeľ az vracali. A keď sa sople konečne spustili tak to nemalo konca kraja. No ale pokoj sme mali len 2 týždne a minulý týždeň sme začali opäť, zatiaľ len starší a ja 🙈 už ani nemám chuť ísť k dr.

dzulli1980
3. nov 2023

Zelený Trifed riedi hlieny, čiže ak má hlieny riedke, Trifed a ani Solmucol by som nedávala, lebo hlieny riedia ešte viac ...

mediana
autor
3. nov 2023

@nikpa kokos ja už ci na pohotovosť so soplom mam ísť... doteraz vždy bolo 3 dní sopeľ, 4 dní kašeľ a koniec a nie toto. @dzulli1980 trifed už zajtra nejdem dávať, v ničom nemal úspech podľa mňa. Len ze dlhšie spala cez deň 😃

nika11103
4. nov 2023

@mediana ja ti len poradím, neviem z akého si mesta ale teda so soplom no pohotovosť nechod , minimálne v ba by tá nechali čakať cely deň celu noc , mala by sa nakazila od ostatných detičiek alebo ona by nakazila iné , minimálne teda kramare tak fungujú že zhodnotia “zaváznost” a čakaj si . Držím palce skúste víkend vydržať a ak by sa to nezlepsilo v pondelok normálne doktorke ❤️

taktotedanie
4. nov 2023

@mediana fenistil kvapky

maciatkolulu
4. nov 2023

A ATB dostala na základe čoho?

malicka_mysicka
4. nov 2023

@mediana ja by som nabuduce nedavala ani atb, resp.nevidim na ne ziadny dovod, atb je velmi drasticky zasah do organizmu na priesvitny sopel. Deticky sa imunizuju, mozu mat sopel aj dlhsie ako 8 dni, aj mesiac. Ak nemoze kvoli tomu dobre spat daj jej na vecer fenistil kvapky.

tana85
4. nov 2023

atb boli kvoli nalezu na steroch alebo preco? zaujimave, ze my ak mame Trifed tak vzdy zlty a vzdy pomoze. v tomto veku dcera bezne 2 tyzdne akutne a treti tyzden doliecenie. pomohol len cas ako jej imunita zosilnela. ak dcera zvladne skusila by som konickovat, to je teraz nasa zachrana - posledna viroza necely tyzden a bolo po vsetkom. bud trpezliva, detom sa prave pre taketo veci hovorieva “soplos”

mediana
autor
4. nov 2023

@taktotedanie na to je ten trifed, ma v sebe tu zložku

mediana
autor
4. nov 2023

@maciatkolulu teploty, pohľad doktorky ( boli sme 2x u nej) a mandle zväčšené

mediana
autor
4. nov 2023

@tana85 žltý je na suchý kašeľ, takže zelený podľa mňa dobre indikovany

mediana
autor
4. nov 2023

Ach ženy, možno máte pravdu s tými ATB, ale ked už vidíte sa dieťa trapit malátne v horuckach, a zároveň na mňa muž aj s mamou hľadia ci som normálna že nejdem k doktorke...

kapanek1
4. nov 2023

A nemá problém kvoli tej zvacsenej mandle? Nosná ci krcna? Lebo my riešime teraz to iste.Nezastavitene sople a hlieny celkovo. Môj ma zvascenu nosnu mandlu - poslali nas na ORL. Tam nam to zistili.

mediana
autor
4. nov 2023

@kapanek1 niee, to by malo byt ok, boli sme na kontrole ORL septembri. Dnes sa jej to konečne zlepšilo, ale teda trvalo to sialene dlho v takej intenzite.