Dobrý deň už vyše mesiaca má mala stále hlieny a kašle z nich strašne na vlhko,máme 15 mesiacov,dr nás poslala na ORL dobera antibiotiká,ale velmi jej nepomohli na preliecenie ,a vytery mala jedne ok,a dnes robili druhé ,aké je ďalšie riešenie keď to neprejde a vytery budú ok?viete niekto?
@inulienka11 takže vyberanie nepomohlo,a mal zväčšené mandle že trebalo vyberať?
@najzienka ano,mal ich aj zvačšené,myslim,ze pomohlo lebo doteraz mu kasel trval max.tyzden.A starsi po vybrati nebol chory 10 rokov.Dal mu teraz doktor lieky na imunitu.
ja mam sice uz 5 rocnu dceru ale tiez nedavno mala kasel ktory trval mesiac,nevedela som si s tym poradit...nakoniec lekarka jej dala erdomed, lebo bola velmi zahlienena a pomohlo
@najzienka skusila by som sinupret ak ho moze tak male dietatko, fenistil na utlmenie a nejaku morsku vodu do nosteka. Zvlhcovat izbu, ja davam prekrojenu cibulu a eukaliptovy olej do odparovaca. No uz nepomaha, mala ma tri a tiez nam hrozi vybratie mandli, prave dnes sme boli ORL. Mojej malej je trochu lepsie ked eliminujem mliecne vyrobky, mlieko.
@najzienka nám pomohol sinupret, calciovy sirup a do nosteka pamycon, bo tam mala hotový zverinec 🙄 a inak erdomed je na kašeľ jednička, len neviem od koľkých mesiacov ci rokov je vhodný
Mala brala sirup, ja tabletky, ale po dvoch troch dňoch bolo po kašli! Ale podľa skúseností nie každému zaberá to isté
Keď mala malá asi rok a pol schytala zápal priedusiek, vôbec nekaslala, len chrcala a hrudník jej doslova vibroval! Skúšali sme asi 5 kadejakých sirupov a zábaly a zvlhčovače a nič nezabralo! Ale potom začalo krásne počasie, a chrapot zo dňa na deň prešiel bez liekov, lebo potom som už bola taka zúfalá a na lieky som už doslova kaslala, pretože vôbec nič nezaberalo
@najzienka Ahoj.Maly to mal ked mal tri roky,kaslal aj dva mesiace a iba rano,pomohli len Atb.Povedali nam,ze to sposobuju mandle.Dali sme vybrat a teraz po troch rokoch zase kasel mesiac.Mal na 10 dni atb,ale mal vela bacilov v nose,po dvoch mesiacoch mu to prechadza