Dobry vecer, boli sme s malou na prechadzke, sla par krokov predo mnou po ulici. Ani neviem kedy nastartovalo auto, zakricala som na nu nech stoji, ale ona ignorovala, bezala dalej. Zlakla som sa, ze vbehne pod kolesa tak jedine, co ma napadlo bolo schmatnut ju za kapucnu na bunde. Ako som ju chytala ona sa este trhla a len dufam ze som jej nic nespravila. Vyzeralo ze ma trosku oskrety krk.
bud rada ze nie je zrazena... aspon sa pouci ze ma pocuvat na panicky krik matky. drzte sa
Oskrety krk vs. zrazene dieta - vyhrava ten krk...
Neboj, nic si jej nespravila. Nie si prva ani posledna mama, co zachranovala dieta za kapucnu 😁
Viete ked ja uz neviem co s nou mam robit. Donemoty jej vysvetlujem, ze tu chodia auta, musi byt pri mne, alebo pocuvnut, ked jej poviem, ze ma stat ale ona niekedy ako hlucha. Ked sme na velkej ulici nekompromisne musi dat ruku, ale u nas v ulici som myslela, ze nech si pobeha, ale ona nepocuva mam taky pocit. Neviem ci je to obdobim vzdoru alebo zlou vychovou.
My sme na toto mali kocik, u syna do 3,5 roka... proste neriadena strela, nepocuva, nevidi, proste ide... bohuzial "vypustila" som ho az na mieste, kde to bolo bezpecne... teda v parku, na luke, na ihrisku, v lese...nie na ulici medzi auta... a s vychovou to nic nema, je to proste kontrola impulzov a podnetov... na to dozreju, ze prevladne logika, ale chce to cas.
ja som dwtom vysvetlila kde je "ciara" na ceste chodniku - obrubnik... a ze vzdy tam pred nou musi zastavit casom zabralo
@kacena4 ked napriklad ide na odrazadle z domu, tak vie, ze musi zastavit lebo hned mame cestu. Sme vedlajsia ulicka, takze tych aut tu tolko nechodi, ale na odrazadle je schopna sa zastavit a este aj pozriet a pockat na mna, ale ked len beha alebo sme na prechadzke tak asi jej mozog prestane vnimat a naozaj ma nepocuva.
Oskrety krk je nič. Ešte vždy to dobre dopadlo