Prosím poradte mi počas horúčav bolo synovi na zvracanie do rána mu to prešlo od vtedy mi nechcel poriadne jesť. Myslela som si, že keď horúčavy prejdu vráti sa mu aj chuť do jedenia. Chuť do jedenia sa mu vrátila ale stále sa ma pýtal si sa nepovracia. Preto som mu dávala iba takú stravu ako sú buchty, výživy ktoré sa mu v ústach rozpustia a ľahko prehĺtalo. Prestal mi jesť polievky nechce mi jesť žiadnu slanú stravu má chuť iba na sladké. Zakázala som mu hry ktoré má rád a povedala kým sa nenaje tak nedostane ani tak mi to nezjedol alebo jeho najčastešia odpoveď bola potom. Ja už neviem ako ho mám k tomu slanému jedlu motivovať. Prosím o radu ako to mám vyriešiť lebo ja už neviem
Ja som tiež uz s malou prešla rôznymi fázami ohľadom stravy, vačšinou z extrému do extrému.. Naposledy mi vyše troch dni nedala do úst nic.. Ale ze vobec nic, lebo sa zašpiní 😅 a aj vodu som ju musela nútiť-tu nechcela lebo je mokrá 😀 jednoducho mu nedaj sladké.. Nic.. Okrem ovocia samozrejme. Stále to poloz k nemu nech to ma na očiach a ked poriadne vyhladne tak si da 🙂 ak to bude trvať dlhšie tak chod k Dr nech mu zoberie krv na železo a podobne one 🙂