Nechty na nohe u dcérky

24. júl 2022

Baby, čo je toto? Prečo? Mala bola mesiac u otca. Teraz keď som ju kúpala, som si to všimla. Má to na oboch nohách, na palcoch. Vdaka

anonym42
24. júl 2022

Nemá to odreté z nejakých topánok? Mne sa to robilo keď som si kúpila nové sandále

autor
24. júl 2022

@anonym42 neviem, nové topánky nemá...je to ako keby zlomený nechtík pri lôžku...len teda, netuším z čoho..

jana_eyre_2
24. júl 2022

A nepadlo jej niečo na nôžky? Že by jej to narušilo necht ktorý vyrastá.. neviem si priblížiť tu fotku, takže neviem posúdiť či to je nejaké hlboké, alebo len povrchove..

Môj syn si pred mesiacom rozmliazdil prst kladivom, teraz mu vyrastá necht, našťastie mu nezliezol, ale vidno už ako vyrastá poškodený necht.. vyzerá to troška podobne..

autor
24. júl 2022

@jana_eyre_2 tvrdí, že nie. Že ani nezakopla, ani ju to neboli...chodí úplne normálne...a má to len na palcoch na oboch nohách ...

katie253
24. júl 2022

Podľa mňa sú jej malé topánky. Neboli niekde na túru, alebo dlhšiu prechádzku? Že ju topánky otlačili

elisebah91
24. júl 2022

Možno dala pleseň na nechtoch.. skus pogooglit ako to vyzera....

autor
24. júl 2022

@katie253 na túre neboli, len také klasické prechádzky a chodievali do bazéna kúpať sa.

Otázka - mám s tým niečo robiť? Keďže ju to neboli, nesvrbi, skáče, behá...či ísť radšej k dr.? Prípadne počkať a uvidíme?
Prepáčte, ale ja s týmto fakt nemám skúsenosť. 🙈

jana_eyre_2
24. júl 2022

Ja by som asi fotku poslala doktorke, nech povie či k nej treba prísť alebo to stačí sledovať.. možno ide fakt o plesen a niečo vám poradí.. podľa mňa keby šlo o malé topánky, má skor poškodený vrch nechtu a prstu nie takto pri lôžku..

ivankamirka
25. júl 2022

Môže to byť mykoza, treba ísť na kožné, netreba lístok.

lenik888
27. júl 2024

Prosím vás pekne čo to napokon bolo. Budem vďačná za odpoveď

lenuska333
15. aug 2024

@anonym42 Dobrý deň prosím vás ak sa mozem opýtať ako ste dopadli moja malá ma ten istý problém na pravom palci na nohe Ďakujem