Ahojte. Takmer ročnej dcérke sme dávali pred 2 týždňami nastrelit náušničky. Všetko ok, bez zápalu, dierky má zahojené. Teraz máme čakať, a po mesiaci + jej vraj môžeme preložiť zlaté. Všimla som si však, že keďže ide o napichovacie náušničky, jedna jej za uchom tlačí až tak, že ňou má za uchom poškriabané. Dá sa niečim to zapichovanie upraviť, aby to netlačilo ? Nevyzerá, že ju to boli, je to len maličké, ale aj tak nechcem, aby jej to spôsobilo možno nejaký problém. Ďakujem
@dadka128 problém je, že v zlatníctve mi povedali, že musím čakať aspoň mesiac,aby sa jej tam nezaviedla infekcia... zatiaľ mi napadlo to miesto kde to náušnička dráždi prelepit 2 vrstvami leukoplastu, tým pádom, by jej to aspoň nemalo odierat a uvidím, aké to bude do rána
@dadka128 ale ďakujem veľmi pekne za radu,csnad niečo nezanedbam
Kúštik lekoplastu by nepomohol?
Alebo prelepiť leukoplasom to je tiez dobrý napad
Nie, nelep leukoplast, moze ho odlupnut, ani nevies ako a dat do ust.
Skusenost u mna s leukoplastom po odbere krvi z prstu ...prvomatka🙈
Nemate v okoli piercingove studio? Mne raz dali taku sroubovaciu silikonovu tycku a na to nausnicu nasadit, aj mna molelu tieto "tycky" ked som dlho lezala na jednej strane
Mne v nemocnici poradili-na jeden den nechaj v liehu namočené zlate nausnicky a potom na druhý den jej ich už vymen, nemalo by sa zapáliť nič. A ak by náhodou-je na to Framykoin masticka,a prejdes uško.
Prepichli nám uši a hneď dostala riadne zlaté zatváranie náušnice zo zlatníctva... aká infekcia? Namočené sme ich mali. Liehu chvíľu, a hneď išli do ucha. Ja som nich týždeň dva otacala, prebehla liehom sa mi zdá ako dezinfekciu a žiadny problém nebol.
@simca06022011 prepichnutie je iné ako prestrelenie
A v čom? Rovnako sa dá do dierky náušnica;)
Daj do lihu zlate a dak jej ich
Čím skôr vymeniť, síce mojej malej sa hneď dali normálne naušničky, ale keď bola väčšia a jednu stratila som jej kupila take tie napichovačky a mala to otlačene a bolelo ju to... to iste viem podľa seba...
Cim skor jej to vymente