Ahojte natierate vaše deti niečim keď rastú a bolia ich nožičky a ručičky 🙂 nejaký vyluh poprípade olej aby ich to tak nebolelo? Ďakujem
Pri veľkých bolestiach (zuby aj celkový rast) som dávala normálne Nurofen sirup - stačila polovičná dávka. Pri lokálnych bolestiach používam Nurofen chladivú tyčinku.
https://www.amazon.de/-/en/Nurofen-Junior-Cool-...
Je to super aj na štípance...
Mozete mu dat aj homeopatika. Kupite v lekarni Calcarea phosphorica 30CH a uziva 2x denne 2 gulicky vycmula v ustach, pripadne ked pride zachvat bolesti uzije jednorazovo 2 gulicky.
Natierala mi ich mama alebo ja sám pálenkou výskočky sme doma vždy na toto mali určené ... Aj teraz mám v posteli 2 flaše cca 3litre takých pozlievaných paleniek na takéto účely ...
Ďakujem,tak ja niečo z toho vyskúšam. De-vit užíva pravidelne 🙂
@tanyan ďakujem, skúsim zohnať, bo môj malý tiež v poslednej dobre chodí že ho nožičky bolia, má 3 rocky za mesiac, akože nie je to plač na lieky od bolesti, ale chodí pomrnkavajuc. Napr vitD dávame od narodenia každý deň a aj tak ho bolia, tak ze by som mu trosku zmiernila bolesť. Ďakujem za radu, idem zháňať 😊
sestra natierala malého tymiánovým krémom z justu, on mal tieto bolesti dosť často, potom sa vždy vytiahol aj o niekoľko centimetrov