Nástup do detskej ozdravovne

zuzulik1210
28. apr 2015

Ahojte,prosim vas zajtra mi ma syn nastupit do detskej ozdravovne a ostal nejaky soplavy,ukaslany,oci cervene,zrejme prechladol ako boli v skole v prirode.nevie mi niektora poradit ci ho tam zoberu aj takeho?samozrejme rano tam pre istotu aj zavolam asi,aby sme nesli zbytocne ☹ dakujem

tocikova
1. máj 2015

dobrý deň , moj malý nastúpil tiež teraz 29.4. do ozdravovne biela skala, mal predpísaný pamycon na zelený soplík a začal mu vlký kašel tak som mu pribalila aj prospan sirup.
Zobrali ho bez problémov , doktorka vyšetrila , spýtala sa na dávkovanie liekov .

Ako ste dopadli ? zobrali ho ?

zuzulik1210
autor
2. máj 2015

Dobry den,no aj jeho zobrali,že ho ešte pozre v pondelok lekárka,ale najprv som tam ráno volala či ho mám doniesť....tiež som mu dala lieky na kašel aj na soplik.kolko rokov má syn?tak su spolu :o) ako často tam voláte?

tocikova
3. máj 2015

moj je tam nejmenší , v auguste bude mať 5 rokov , volala som vo štvrtok večer - plakal , tak so sestričkou sme sa dohodli že zavolám na druhý deň cez obed , ale plakal aj vtedy ...
teraz cez víkend som nevolala radšej a chcem v pondelok volať s doktorkou či je všetk ook
lebo ked tam má trpieť psychicky to radšej pojdem prenho
my s manželom to zvladame asi horšie , chýba nám , chcela som ísť s ním ako doprovod ale nemám toľko dovolenky a ani sa mi z práce nedá vôbec uvoľniť

a vy ako ?

zuzulik1210
autor
3. máj 2015

aj ja som volala vo štvrtok,nechcem mu volať moc často,tiež chcem zavolať lekárke ako je na tom.neplakal,bol trochu smutný v telefone,ale možno sa mi to aj zdalo,lebo mal upchatý nos...pred tým týžden bol v škole v prírode,bol doma len 4 dni ,dufam že to vydrži....ten váš je ozaj malý,no snád to vydrži...ved oni vedia ako na tie deti.náš bol v tábore,ale to mal 7 rokov,prvý den strasne plakal,to sme mysleli že pojdeme pre neho a potom ani nevedeli že je tam 😀

tocikova
3. máj 2015

akurát som tam volala teraz cez obed , len som sa informovala , tak povedali že všetko v poriadku , že neplače , tak mi odľahlo , dúfam , že neklamali , ale čo mi iné ostáva len im veriť , tak držím palce tým našim dietkam , nech to tam vydržia
a hlavne nech im to pomôže , váš je tam s dýchacími cestami?
Náš Danko je stále chorý , dva dni v škôlke potom dva týždne doma a tak stále dokola ...

zuzulik1210
autor
3. máj 2015

@tocikova tak je to ok....náš tam išiel chudnúť trochu...má nábeh na obezitu.ja mu zavolám večer.ale aj náš byval často chorý,chodili sme aj po imunologoch a nič mu nezistili.to ako začal do školky chodiť,všetko sa na neho lepilo.teraz je väčši,už je to ok,už nebýva tak často