Nástrih uzdičky v troch rokoch

6. júl 2021

Ahojte, mate skusenosti s nastrihom uzdicky u starsich deti? viem ze babatkam sa to bezne robi. nam povedali ze by to bolo treba no maly ma uz 3,5 roka tak sa bojim ako to zvladne, viem ze je to chvilocka ale predsa je to ine vo veku 5-6 mesiacov a ine v takomto veku kedy deti uz vsetko inak vnimaju. dakujem

ibrunova
6. júl 2021

Dcére to robili, bola to fakt sekunda, mala 4 roky a o 5 minút už jedla rožok. Jediné, čo bola trochu v strese bolo, že jej stretol niečo do pusy na umŕtvenie a to malo nejakú horkú chuť, ale o pár sekúnd bolo po všetkom.

husky25
6. júl 2021

Nám to dr robila v 5 rokoch a úplne bez problémov,bola to sekunda ani neplakal,a po mesiaci povedal krásne R

autor
6. júl 2021

jeeej super ste ma ukludnili baby, snad to bude aj u nas takato pohoda

anavianavi
6. júl 2021

Mne to tiez robili starsej ako dietatu, pamatam si to, ale viem, ze to len vyzeralo hrozostrasne, bolest bola minimalna a kratka. Mne to pomohlo s medzierkou medzi zubami.

ziarifka
6. júl 2021

Moja mala hore veľkú hrubú uzdičku , ktorú sme mali časom riešiť. Strašili nás, že to bude veľmi krvácať a bude treba zošívať. A dcérka si ju v zápale hry celú prerezal o kartón. Ani neplakala, žiadna krv, všetko je ok. Takže u lekára by to malo byť ešte menej náročné.