Žienky, maminy...potrebujem poradiť či a kde v Ružomberku nastrelujú deťom náušničky. Máme trojmesačnú dcérku a chceme jej v deň prvého očkovania (18.8.) dať nastreliť ušká...viete o niekom? 🙂
@17alexis náš pediater po otázke kedy odporúča malej nastrelenie povedal, že nikdy takže u neho nemáme šancu 😐 v tetovacích salónoch mi to príde také nehygienické aj keď určite musia dodržiavať hygienu,ale tam by som malej nechcela dať prestreliť no a v zlatníctve,tu v Rk viem len o jednom a po zlej skúsenosti s nastrelenim k nemu nechceme ísť.
A nie je to skoro? Nam lekarka povedala, ze mozeme dat nastrelit az po 1.roku
@bibenka1991 veď práveže neviem, lebo náš lekár to neschvaľuje. Takže mi nepovedal kedy sa odporúča,ale čo som čítala tak,že po prvom očkovaní.
@buba7 tak mi mame dnes 8.mesiacov a este vydrzime 4. Teraz je taka peknucka, aj ked vela ludi si mysli ze mame chlapceka, no nam to neprekaza. Radsej pockame ako by sa malo nieco stat
@buba7 na kozmetike salon Svetlusa pri plavarni v kocke. Aspon tam ma vypisane ze nastreluje nausnice.
Aj v kaderníctve Image na Salvovej ul.(na fízelke🙂),tam dávala kolegynka a spokojnosť ...
P.S. Nedávala by som nastreliť náušničky v deň očkovania, dieťatko bude mať dosť nepohodu z očkovania, môže mať zvýšenú teplotku príp. iné než. účinky a nemusí byť nervózne ešte aj z náušníc, radšej počkajte , keď bude malá v pohode ...Ale to je len rada...
@buba7 myslím, že áno, ale skúste si tam zavolať, aby ste nešli zbytočne🙂...ešte si to rozmyslite,nechcem strašiť, ale mne dcérku zaočkovali v inkubačnej dobe šiestej choroby, dieťa sa javilo zdravé a potom sme týždeň teplotovali dosť vysoko a ja som si to spájala s očkovaním😕, takže človek nemôže vedieť, čo sa skomplikuje😕
@buba7 ja z RK nie som, ale v zlatníctvach by to mali robiť, prípadne v tatoo salónoch. Dokonca aj niektorí doktori už iba nastreľujú, neprepichujú.