Ahojte, môžem si vziať so sebou na hospitalizáciu na Kramáre s polročným bábätkom vlastný kočík?
Dakujem
Kde si sa stravovala? Mohli ti priniesť jedlo? Tašky s oblečením a pod?
@pugasko89 tak to sa nejako pomenilo, mne vzdy doniesli hore s jedlo sa to spolu s detmi v kuchynke/jedalni (neurologia, chirurgia). Inak to ich jedlo ak sa nezmenilo tak je dost zle, ranajky a vecere sa vobec neoplatia, za tie peniaze si zo sebou mozes doniest lepsie a kvalitnejsie. Obedy tiez idealne ak ti ma kto doniest nieco uvarene (neviem ci sa da teraz cez koronu, predtym sa dalo cez navstevne hodiny v pohode). Raz som si doma narobila sushi a zobrala zo sebou, mala som to na dva dni. Su tam dolu aj bufety, ale tak to je dost katastrofa co je tam v ponuke.
Kočík mat nemôžeš so sebou ale my sme to riešili že sme si nechali v chodbe pred oddelením ktora sa zatvárala a tam to malo veľa mamiciek a jedlo vraj už dlhšie nenosia hore musíš chodiť dole my sme boli v septembri na 6. Poschodí ale boli sme v čase korony a bol zákaz návštev takže jedlo bud len dole alebo z bufetu
@pugasko89 ahoj, nie, svoj mat nemozes, ale maju tam "erarne", ktore su primarne urcene na prevoz babatiek po nemocnici, ale mozes si niektory z nich pozicat na kocikovanie po chodbe/izbe