Národný ústav detských chorôb s 1,5-ročným

annka87
8. máj 2023

Ahojte.
Čaká nás hospitalizácia s takmer 1,5 ročným synom na oddelení: Chirurgia - kojenci, kvôli magnetickej rezonancii. Budeme tam 3 dní. Ak ste to niektorá absolvovali tak prosím napíšte čo vsetko mi treba pre malého so sebou a čo netreba. Môžem si tam vziať so sebou aj kočík? Ako je to tam so stravou? Treba mi aj ohrievač fliaš alebo tam majú?
Ďakujem vopred za každú odpoveď 🙏

kacena4
8. máj 2023

vela veci tam maju na pozicanie, kocik, vysoka stolicka ci vajicko, urcite si vezmite svoju deku, prikrivku tie ich su desne podla mna. kocik vam vlastny nedovolia. maju kuchynku pre rodicov kde si vies v mikrovlnke zohriat co potrebujes. ak pouzivas ohrievac flias vezmi si. ja som pouzivala termosku s horucou vodou a flasku so studenou - miesala som mlieko v noci. treba ratat s tym, ze mozete byt (ak nemas nadstandard) na izbe s inymi detmi, ktore v noci nebudu spat, predsa len ste v nemocnici nie hotely, takze s tym treba pocitat. drzim palceky

janka_266
8. máj 2023

@annka87 jedlo pre seba a malému džús na riedenie vody po narkoze, aby rýchlo veľa pil, to budú od neho chcieť, aby veľa pil. A čistá voda nie vždy ide. A ešte sa osvedčili kapsicky ako prvé jedlo po zobudeni. Rozprávky na tablete/mobile. Na každom poschodí by mala byt škôlka, takze hračky vám tam nejaké požičajú, ak bude otvorená, ak tam budete môcť ísť. Ale odporúčam vziať aj nejaké svoje.

annka87
autor
9. máj 2023

@kacena4 a
@janka_266 ďakujem vám veľmi pekne 😊
Ešte otázočka: Neviete náhodou ako je to tam s monitorom dychu? Mám si vziať svoj alebo tam majú?

toso2007
9. máj 2023

@annka87 ak už papá všetko, tak dostane normálne stravu z kuchyne, mlieko Ti pripravia v mliečnej kuchynke, stačí ked nahlásiš aké pije,ako často a koľko ml. No len klasiku,Beba,Nutrilon,Sunar, FR.L. Hippky, DM a podobné mlieka nemajú.

janka_266
9. máj 2023

@annka87 to neviem, my sme už nepoužívali, ale po narkoze si napoja na svoje prístroje, aj tak.

kacena4
10. máj 2023

@annka87 ak mate indikovsne apnoe vedia vam pozicat ale treba sa dopredu dohodnut inak nevidim dovod aby malo 1.5r dieta monitor dychy

annka87
autor
12. máj 2023

@toso2007 ďakujem