Ahojte viem že táto nemocnica je výborná a obľúbená viete však poradiť ak máte skúsenosti na koho sa obrátiť na konzultáciu na klinike stomatológie a maxilofaciálnej chirurgie s cystou za uchom je tam dlhý zoznam lekárov díky
@adina0501 presne ako napísala mamička vyššie... ja som tam bola vo februári a skoro som skolabovala... nemajú to podelené, odporúčanie od lekára určite potrebuješ ... mňa tam môj zubár poslal kvôli extrakcii zuba (mali mi ho chirurgicky odstrániť...), bola som tam od rána do obeda (ešteže som mala so sebou knihu...) ... a tiež som bola prekvapená, keď som vošla do tej dlhej chodby... že ako to tam funguje, ale potom som sa spýtala prvej osoby v bielom plášti, ktorá práve vyšla z nejakých dverí, že či som tam dobre a ku komu mám ísť a dostala som odpoveď, že celá "pravá" strana rieši zuby .... takže, hlavne pevné nervy ... pôvodne som sa chcela objednať na t.č., čo som našla na nete, len ma to vždy "vyhodilo z linky..." akoby nebolo zapojené ...
PS: inak boli tam aj objednaní pacienti, ale aj tí čakali... a boli tam aj takí, ktorých poslali predchádzajúci deň domov s tým, že už ich neošetria, lebo doktor musel niekam odísť a mali prísť na druhý deň...ale aj tak čakali s ostatnými - pacientov brali podľa poradia v akom prišli 😅
No díky žienky to ste ma nepotešili nás pôvodne poslali na krčné ale švagor mal takú istú cystu a jeho poslali na takéto oddelenie tak som to chcela konzultovať teda tu a rozhodnúť sa kde to dať vybrať ale 5 mesiacov čakať nebudeme ......
@adina0501 ak vas poslali na krcne tak chod najprv tam a oni ti povedia povacsine sa najprv ide ns krcne ja som bola s dietatom na yejto heydukovej v utorok a v piatok uz bol operovany ale to mal urgent lezali sme na krcnom na kramarovh a leksri z heyducky dpsli tam ho operovat pisem cez mobil lebo na heydukovej uspavaju az od viac kg ked sme boli na vybrstie stehov a kontrolu brali nas prednostne
Dobrý večer. Neviem či tu niekoho nájdem kto by mi mohol pomôcť ale skúsiť to môžem. Je tu niekto kto má problém s temporomandibularnym kĺbom a mal ho niekedy operovaný? Neviem s kým by som sa mohla poradiť. Ďakujem
viem že stará téma - ale aj tak upresním, Národný onkologický ústav (NOU)je hore na Kramároch na Klenovej ulici, na Heydukovej v centre Ba je Onkologický ústav sv. Alžbety (OUSA). sú to dve odlišné zariadenia, samostatné, orientované na onkológiu
@adina0501 musis mat odporucanie od svojho zubara prides a cakas ale rataj ze par hodin to bude vezme ta ten co ma sluzbu datumy na zakroky su tak styri pat mesiacov tam to nefunguje ze si vyberas lekara oni maju cca podelene ze kto deti a pod ale podla pripadu oni zavolaju si lekara ineho ak treba
A kedze to je za uchom treba mat aj ine vysetrenia od usneho apod my ked sme boli tak jedna tiez takto bola a ani ju nevysetrili lebo to nemala takze nech ti napise zubar odporucanku a vezmi aj vysledky inych vysetreni