Zdravim,mame schvalenu kupelnu liecbu v Kovačoovej,cakame uz 5 mesiacov,mate niekto skusenosti?ako dlho ste cakali?a stalo sa vam ze aj ked vam poistovna schvalila tak v kupeloch na vas zabudli resp.o vas nemali ziadne informacie?mojej znamej sa to totiz stalo.dakujem za info
dlho ste cakali kym dostal termin nastupu do kupelov?
môj otec bol v Kováčovej dvakrát, prvýkrát čakal asi 3 mesiace, druhý asi 5-6.
my sme tam tiež opakovane volali, aby sme sa aj pripomenuli, vzdy vraveli, kedy máme zasa zavolať....
Ja som tam volala ohladom info kedy asi nastupime a ma odbili ze take informacie nepodavaju?mam obavy aby sme nedopadli ako znama ze nanu zabudli a potom aj ked to chcela riesit tak kazd..zdravotka aj kupele davali od toho ruky prec
Ahoj aj nam bolo oznámene že mame schvalenu liečbu ešte pred vianocami a doteraz zatiaľ nič. :-/ Tak čakame.
@jullly30 bola sama je už vačšia a poistovna platila ubytovanie,liečbu , ale stravu sme jej museli zaplatit. Ak by som chcela byt snou cele by som si to musela platit ,ale tak boli vekovo rovnaké dievčatka tam a tiež a same tak boli spolu na izbe. Mala bola velmi velmi spokojna !Preto aj dalšie sme jej tam dali..
My sme nečakali dlho. Prvý termín sme odmietli, pretože bol pred koncom školského roka a to som nechcela kvôli škole. Poprosila som o septembroví a vyhoveli. Syn bol spokojný.
@alexxxma76 nechapem
@jullly30 môj manžel bol v NRC. Povodne poistovna nechcela preplatiť pobyt, vraj nie je dôvod (bol ochrnutý na nohy a ruky zoslabnute). Keď tam svokor narobil bordel, už zrazu bol dôvod. Manžel tam bol 2,5 mesiaca a spravil veľké pokroky.