Narkóza u dieťaťa

mata391
9. mar 2023

Ahojte, prosím vás, ktoré máte za sebou narkóza s 3 alebo 4 ročným dieťatkom, ako ju zvládlo? Ako dlho po nej spalo? Moja spi s prestávkami skoro cely deň.

nitka1157
9. mar 2023
nitka1157
9. mar 2023

@mata391 ja si myslim ze kazde dieta to zvlada inak.moj syn 8m tiez bol spavy.na izbe co bola jedna pani cca s 3r ten prezvracal cely den

erickatt
9. mar 2023

@mata391 moj 7 ročný pohoda. Pospal si, zobudil povedal ,ze nehaj ma a spal este chvilu. Aa potom uz ok. Ziadne vedľajšie účinky

mamkalentedkova
9. mar 2023

Synovec bol teraz ,v utorok uspavany ,ešte v stredu celý deň prespal a bol plačlivy ,nezvdacal ale ani nechcel papať..moja dcéra bola v narkoze už veľakrát , a vždy úplne v pohode .

elia9
9. mar 2023

Prvá hodina po narkóze bola veľmi náročná..histerický plač, záchvat.. neskôr, keď sa ukľudnil, pospal skoro dve hodinky..potom už bolo dobre..

fiafia
9. mar 2023

@mata391 tak keď čítam komenty na takéto témy tak my sme museli byť v Tom malom percentné,kde to dobre nedopadlo a dokonca sme skončili aj v nemocnici

danieli
9. mar 2023

Syn celkova anestezia okolo 2 rokov, zibudil sa uplakany a potom s prestavkami pokojny prespal cely den, dcera v 4 rokoch sa zobudila a bola podrazdena, neslo ju upokojit, poprosila som aj sestricku nieco na upokojenie, ale ze netreba, dcera si sadla na postel a zoskocila, ze ide domov🙈to bol moment, v tom okamihu som uz nielen s prosbou, ze jej treba nieco, ale uz polozufala a nahnevana obisla lekarov zaradom, ze takto to nejde a ci ju planuju operovat este raz ak sa jej to vnutri potrha, dali este jeden liek od bolesti a dieta spalo cely den

weronika90
9. mar 2023

@mata391 Moja 4 ročná naposledy v januári bola po vyše 5 hodinách narkózy spavá zvyšok dňa. Ale teda operácia skončila okolo stvrtej- piatej poobede. Bolo mi len povedané že do druhého dňa to dospí a ráno bude dobre. Aj tak bolo. Len ona bola na ARE ešte napojená pár dní na liekoch a prístrojoch. Záleží asi aj od druhu operácie a ako dlho sú v narkoze. Keď ju presúvali mala už len jednu krátku narkózu aby jej vybrali drenaz a zašili ranu. Z tej sa prebrala rýchlo. Len chvíľku dezorientovana( nervózna) .

zabka79
10. mar 2023

@mata391 syn mal necele 3 roky. Vybratie nosnej mandle. Ziadne reakcie na narkozu nemal. Spal asi hodinu tvrdo potom asi 2 hodiny bol.ospaly.

elmivelmi
10. mar 2023

@fiafia co sa vam stalo,?Ja tiez nad tym zvazujem,hldam zdroje ake neziaduce ucinky na deti ma narkozs

fiafia
Autor odpoveď zmazal
Zobraz