Dobrý večer, synček - 2mes. od včera takk zvláštne nárazovo plače. Cucia si pästičku /nemame cumel/ a zrazu začne kričavo plakať, ked ho dam na prsnik tak sa potom ukludní, chvílu je v klude a znova zrazu začne tak plakať. v noci ok, a cez den ked spal v kočíku tiež ok. teraz celý večer tak narazovo plakal až žalostne, pripnutý bol na prsníku tak bol ticho ..... co mu môže byť? uška som mu stlačala a na to nereagoval. nechapem
ahoj, dakujem. len ja som si myslela raz, že už koliku mal, ale to asi nebola, teraz ma toto prekvapilo, lebo ten plač je úplne odlišný. tak možno je to teraz ono, ale zajtra ideme do poradne, tak zistím, čo sa dá 🙂
toto sme mali aj my len u nas to trvalo od tretieho tyzdna po siedmi....boli sme aj u lekara vyskusali vsetko mozne....su to koliky, kolika ako taka nemus suvisiet len s bolestou bruska a zastavenymi vetrami ale aj z nevyvinuteho nervoveho systemu.....a rada na to je aspon co som ja pocuvala treba to vydrzat.....nasa tak plakavala od 16.00 do 22.00-23.00. Nam napr. pomohla osteopaticka, nakolko nezaberali ani masaze, ani cvicenie, ani teply kupel, ani nosenie na rukach, hojdanie sa na fitlopte a vsetky taketo rady, dokonca ani homeopatika al. cipky....
ahoj, ja tiez tusim, ci to nie je kolika, ale uvidim po zajtrajsku, ak to nebudu uska, tak ine si myslim, ze to nie je 😒 Len on je taky cely den okrem spanku, aj to tieto dni slabo spinka v kociku, nastastie v noci sa len prehadzuje aj to mu vzdy pre istotu dam pocuckat na ukludnenie.... joj uvidim zajtra 😕 a to som tu raz diskutovala ked mal dva ci tri tyzdne, ze ma asi koliku, no to si asi len privykal, lebo tento plac sa neda porovnat 😢 Nevadi, viem, ze ak je to aj kolika, ze prejde, len je to fuuuu narocne 🙂 Dakujem za rady
@lenbar moja ked mala najhorsie dni a nebolo ich malo tak plakavala od 7 rana do 11 vecer spala len tak po polhodine z vycerpania a ked jedla potom sa to ustalilo od tej 16.00 do 23.00 a teraz posl. tyzden ma taku svoju hodinku dve a vcera to bolo uz aj bez placu. n moja pri tychto stavoch place tak ze ma az pri srdci boli, co jej neviem pomoct
Ahoj, u chlapcov je "normalne",ze ich bolieva brusko, vacsinou podvecer ked ide spinkat. Skus masaz bruska s mandlovym olejcekom pre deti, najdi si na internete, je ich tu vela aj videa. Ked pretrvavaju tak urcite konzultuj s doktorkou. Snad sa mu polepsi.... 😉